Detaylar
Kim cevapladı?Batur 15
Başarılı
Bence NVIDIA App kullanmaya gerek yok. NVIDIA'nın driver içinden çıkan sıradan bildiğimiz kontrol paneli bence daha iyi, performans konusunda ise eskiden düşürdüğünü söyleyen vardı ama şu anki halinde olduğunu sanmıyorum ama gerek var mı o da tartışılır.
Denemekten zarar gelmez en kötü DDU ile sil yükle yaparsın driverları.
Denemekten zarar gelmez en kötü DDU ile sil yükle yaparsın driverları.
Son düzenleyen: Moderatör:
SunseTTime
Başarılı
Nvdia Denetim Masası ve oyun içi ayarlar yeterli geliyor. NVDIA APP'e gerek yok.
Manuel güncellemek gerekmiyor mu?Nvdia Denetim Masası ve oyun içi ayarlar yeterli geliyor. NVDIA APP'e gerek yok.
SunseTTime
Başarılı
NVDIA APP kaynaklı şahsen ben bir sorun yaşamadım. Bu yüzden kurulmaması daha iyi diyemem. Fakat gerek olmadığı aşikar. Nvdia Denetim Masası ile gerekli ayarlar yapılır, ekran kartı sürücüsü de direkt NVDIA sitesinden manuel kurulur olur biter. Aklıma laptopta Armory Crate ile sorun yaşayıp G-helper kurduğum dönemler geldi. Isınmayı azaltarak oyun performansını olumlu yönde etkiliyordu. Benzer durum belki NVDIA APP tarafında da olabilir. Denemek lazım.
Öğleden sonra denerim hocam buraya tekrardan yazarımNVDIA APP kaynaklı şahsen ben bir sorun yaşamadım. Bu yüzden kurulmaması daha iyi diyemem. Fakat gerek olmadığı aşikar. Nvdia Denetim Masası ile gerekli ayarlar yapılır, ekran kartı sürücüsü de direkt NVDIA sitesinden manuel kurulur olur biter. Aklıma laptopta Armory Crate ile sorun yaşayıp G-helper kurduğum dönemler geldi. Isınmayı azaltarak oyun performansını olumlu yönde etkiliyordu. Benzer durum belki NVDIA APP tarafında da olabilir. Denemek lazım.
alp15eren 36
Üstün
- Makaleler
- 1
@SunseTTime ASUS'un uygulamasından bir problem çekmeyen kalmamış maşallah. Sırf mouse yazılımını kurduğum için bile saçma sapan sorunlar yaşıyordum. Arkadaşım G-Helper kurarak 25 derecelik düşüş yaşadı laptopta 
Şehsuvar Kementoğlu 20
Başarılı
Sanmam.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Ryzen 5 2400G'de soğutucu ve macun değişiminden sonra sıcaklık arttı
- DelilahKaldwing