@MaverickOG, merhaba hocam bende ekran değişiminden sonra uzun sure kullanılmayan laptopa format atayım dedim ekran kartı sürücüleri kurmaya çalışırken aynı sorun oldu birebir aynısı format atmakta çözmüyor internette yazan birkaç şeyi denedim gene olmadı bilgisayar Monster A5 v15.1 GTX1650 ekran kartlı NVIDIA'nın programındamı sorun var acaba DDU ile güvenli modda başlatıp son çare deneyeceğim.
Güncelleme:
DDU programı ile güvenli modda çalıştırıp sürücüleri kaldırdım BIOS'u sıfırlayıp GTX 1650 sürücüsünün NVIDIA sitesinde bulunan en eski sürümünü kurdum Aygıt Yöneticisi'nden tekrar baktığımda tekrar ünlem işaretli halde duruyordu sürücüyü devre dışı bırakıp tekrar aktif ettim ünlem işareti kayboldu Windows'a göre şu anda düzgün çalışıyor ama DxDiag ve Görev Yöneticisi'nden kontrol ettim ekran kartı gözükmüyor bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol ettim tekrar ünlem işareti verdi NVIDIA App yükleyip son sürümüne guncelledim aygıt yöneticisinde ünlem işareti tekrar geldi devre dışı bırakıp çalıştırmam bir işe yaramadi tekrar başa döndüm.
Deneme amaçlı diğer ekran kartını (UHD Graphics 630 )devre dışı bıraktım GTX 1650 sürücusunu devre dışı bırakıp aktiflestirmeyi denedim bu sefer ünlem gitmedi sürümü güncelleştirme girip diğer sürümleri denedim Windows yükleme sırasında hata verdi yükleme esnasinda normal güncellemedeki gibi ekran siyah ekran verip duzeldi ama en son bu hatayı verdi.