Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusufumm07

Üstün
Ultra ayarlarda The Last of Us Part 1 oynuyorum ama FPS değerini göstermiyor. Çözümü var mı?

Ekran görüntüsü 2025-09-01 143955şşşşşş.webp

Çözüm
Hizmetler kısmından şu hizmeti otomatik yapmayı deneyin. Alternatif olarak oyunu kapatıp tekrar açmayı deneyebilirsiniz.

1756727831433.webp
Bilgisayarda oyun açık değilken alt + r yapın masaüstünde aynı bu görsel oluşacaktır. Büyük ihtimalle program oyunu algılamadı. Oyunu aç kapat yapmayı deneyin, bu çözmezse oyunu tam ekrana alın, tam ekransa penceresiz tam ekran yapmayı deneyin.

Bilgisayarda oyun açık değilken alt + r yapın masaüstünde aynı bu görsel oluşacaktır. Büyük ihtimalle program oyunu algılamadı. Oyunu aç kapat yapmayı deneyin, bu çözmezse oyunu tam ekrana alın, tam ekransa penceresiz tam ekran yapmayı deneyin.
Yaptım hocam onu çok sadece bu oyunda göstermiyor Mesela Assassin's Creed Syndicate 143 Fps alıyorum.

Oyun açık değilken ALT + R yap.
Onu denedim hocam sadece bu oyunda yapıyor Assassin's Creed® Syndicate sorun yok mesala

Hizmetler kısmından şu hizmeti otomatik yapmayı deneyin. Alternatif olarak oyunu kapatıp tekrar açmayı deneyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 180511
Hemen deniyorum

Hocam oyunu farklı yollarla mı edindiniz? Sorun genellikle bu yüzden oluyor.
iki oyunda 2 ablamız ve abimizden meşur birinde gösterip birinde göstermemesi ilginç

NVIDIA App'i hiç sevemedim ben :(. Afterburner ile dene istersen.

Hocam bana çok karışık geliyor bu program.

Güncelleme sorun çöxüldü @Quezzy hocam teşekkürler.
Ekran görüntüsü 2025-09-01 152752.webp

Son düzenleme: