Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bunun nedeni laptopta hem iGPU hem de dGPU olduğu için gözükmüyor. Laptopunuzda MUX Switch ayarı varsa onu açın.
MUX da muhtemelen yoktur. Laptop ekranınızı Intel/AMD iGPU kontrol ediyor.
MUX da muhtemelen yoktur. Laptop ekranınızı Intel/AMD iGPU kontrol ediyor.
MUX özelliği bende yok bu özelliği laptopa kazandırabilir miyim?Bunun nedeni laptopta hem iGPU hem de dGPU olduğu için gözükmüyor. Laptopunuzda MUX Switch ayarı varsa onu açın.
Kazandıramazsınız zira fiziksel bir özellik. Devresinin anakarta çizilmiş olması gerekiyor.
Teşekkür ederim iyi akşamlar.Kazandıramazsınız zira fiziksel bir özellik. Devresinin anakarta çizilmiş olması gerekiyor.
Hocam laptopa monitör bağladığınızda gözükme ihtimali var. PhysX kısmının ekran görüntüsünü atarsanız bakabiliriz.
Bende onu diyecektim, laptop kullanıyorum bende de yok monitör sipariş ettim.Hocam laptopa monitör bağladığınızda gözükme ihtimali var. PhysX kısmının ekran görüntüsünü atarsanız bakabiliriz.
Hemen deniyorumHocam laptopa monitör bağladığınızda gözükme ihtimali var. PhysX kısmının ekran görüntüsünü atarsanız bakabiliriz.
Hocam laptopa monitör bağladığınızda gözükme ihtimali var. PhysX kısmının ekran görüntüsünü atarsanız bakabiliriz.
Monitör yok TV'ye bağladım kablo ile
Yukarıdaki fotoğrafta
Son düzenleme: