Mekkuyin Uzman Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Beğeniler 334 Yer İstanbul 2 Nisan 2025 #1 Öncelikle merhaba, Laptop ekranına overclock yapmak için bu videoya bakıyordum. Videoda Nvidia denetim masası uygulamasında gözüken ayarlar bende yok. Videodaki: Bendeki: Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2025
Öncelikle merhaba, Laptop ekranına overclock yapmak için bu videoya bakıyordum. Videoda Nvidia denetim masası uygulamasında gözüken ayarlar bende yok. Videodaki: Bendeki:
Çözüm Kerimmert 2 Nisan 2025 Bunun nedeni laptopta hem iGPU hem de dGPU olduğu için gözükmüyor. Laptopunuzda MUX Switch ayarı varsa onu açın.
Bunun nedeni laptopta hem iGPU hem de dGPU olduğu için gözükmüyor. Laptopunuzda MUX Switch ayarı varsa onu açın.
Kerimmert Uzman Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 56 Çözümler 2 Beğeniler 27 2 Nisan 2025 #2 Bunun nedeni laptopta hem iGPU hem de dGPU olduğu için gözükmüyor. Laptopunuzda MUX Switch ayarı varsa onu açın. Artı 1 Eksi Çözüm
Bunun nedeni laptopta hem iGPU hem de dGPU olduğu için gözükmüyor. Laptopunuzda MUX Switch ayarı varsa onu açın.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.769 Yer İstanbul 2 Nisan 2025 #3 MUX da muhtemelen yoktur. Laptop ekranınızı Intel/AMD iGPU kontrol ediyor. Artı 1 Eksi
KS KS Mekkuyin Uzman Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Beğeniler 334 Yer İstanbul 2 Nisan 2025 #4 Recep Baltaş dedi: MUX da muhtemelen yoktur. Laptop ekranınızı Intel/AMD iGPU kontrol ediyor. Genişletmek için tıkla... Kerimmert dedi: Bunun nedeni laptopta hem iGPU hem de dGPU olduğu için gözükmüyor. Laptopunuzda MUX Switch ayarı varsa onu açın. Genişletmek için tıkla... MUX özelliği bende yok bu özelliği laptopa kazandırabilir miyim? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: MUX da muhtemelen yoktur. Laptop ekranınızı Intel/AMD iGPU kontrol ediyor. Genişletmek için tıkla... Kerimmert dedi: Bunun nedeni laptopta hem iGPU hem de dGPU olduğu için gözükmüyor. Laptopunuzda MUX Switch ayarı varsa onu açın. Genişletmek için tıkla... MUX özelliği bende yok bu özelliği laptopa kazandırabilir miyim?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.769 Yer İstanbul 2 Nisan 2025 #5 Kazandıramazsınız zira fiziksel bir özellik. Devresinin anakarta çizilmiş olması gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Mekkuyin Uzman Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Beğeniler 334 Yer İstanbul 2 Nisan 2025 #6 Recep Baltaş dedi: Kazandıramazsınız zira fiziksel bir özellik. Devresinin anakarta çizilmiş olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim iyi akşamlar. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Kazandıramazsınız zira fiziksel bir özellik. Devresinin anakarta çizilmiş olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim iyi akşamlar.
xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.064 Çözümler 9 Beğeniler 1.983 Yer İstanbul 2 Nisan 2025 #7 PhysX kısmını fotoğraf atar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
K khun Gelişen Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 1 2 Nisan 2025 #8 Mekkuyin dedi: Teşekkür ederim iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopa monitör bağladığınızda gözükme ihtimali var. PhysX kısmının ekran görüntüsünü atarsanız bakabiliriz. Artı 0 Eksi
Mekkuyin dedi: Teşekkür ederim iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopa monitör bağladığınızda gözükme ihtimali var. PhysX kısmının ekran görüntüsünü atarsanız bakabiliriz.
xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.064 Çözümler 9 Beğeniler 1.983 Yer İstanbul 2 Nisan 2025 #9 khun dedi: Hocam laptopa monitör bağladığınızda gözükme ihtimali var. PhysX kısmının ekran görüntüsünü atarsanız bakabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bende onu diyecektim, laptop kullanıyorum bende de yok monitör sipariş ettim. Artı 0 Eksi
khun dedi: Hocam laptopa monitör bağladığınızda gözükme ihtimali var. PhysX kısmının ekran görüntüsünü atarsanız bakabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bende onu diyecektim, laptop kullanıyorum bende de yok monitör sipariş ettim.
KS KS Mekkuyin Uzman Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Beğeniler 334 Yer İstanbul 2 Nisan 2025 #10 khun dedi: Hocam laptopa monitör bağladığınızda gözükme ihtimali var. PhysX kısmının ekran görüntüsünü atarsanız bakabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum khun dedi: Hocam laptopa monitör bağladığınızda gözükme ihtimali var. PhysX kısmının ekran görüntüsünü atarsanız bakabiliriz. Genişletmek için tıkla... Monitör yok TV'ye bağladım kablo ile xsharke dedi: PhysX kısmını fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki fotoğrafta Son düzenleme: 2 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
khun dedi: Hocam laptopa monitör bağladığınızda gözükme ihtimali var. PhysX kısmının ekran görüntüsünü atarsanız bakabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum khun dedi: Hocam laptopa monitör bağladığınızda gözükme ihtimali var. PhysX kısmının ekran görüntüsünü atarsanız bakabiliriz. Genişletmek için tıkla... Monitör yok TV'ye bağladım kablo ile xsharke dedi: PhysX kısmını fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki fotoğrafta