Mekkuyin Uzman Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Beğeniler 334 Yer İstanbul 2 Nisan 2025 #1 Öncelikle merhaba, Laptop ekranına overclock yapmak için bu videoya bakıyordum. Videoda Nvidia denetim masası uygulamasında gözüken ayarlar bende yok. Videodaki: Bendeki: Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2025
Öncelikle merhaba, Laptop ekranına overclock yapmak için bu videoya bakıyordum. Videoda Nvidia denetim masası uygulamasında gözüken ayarlar bende yok. Videodaki: Bendeki:
Çözüm Kerimmert 2 Nisan 2025 Bunun nedeni laptopta hem iGPU hem de dGPU olduğu için gözükmüyor. Laptopunuzda MUX Switch ayarı varsa onu açın.
Bunun nedeni laptopta hem iGPU hem de dGPU olduğu için gözükmüyor. Laptopunuzda MUX Switch ayarı varsa onu açın.
xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.066 Çözümler 9 Beğeniler 1.984 Yer İstanbul 3 Nisan 2025 #11 Mekkuyin dedi: Hemen deniyorum Eki Görüntüle 137252 Monitör yok TV'ye bağladım kablo ile Yukarıdaki fotoğrafta Genişletmek için tıkla... Seninki çok garip, benim ekran kartım HDMI kısmına bağlı. Artı 0 Eksi
Mekkuyin dedi: Hemen deniyorum Eki Görüntüle 137252 Monitör yok TV'ye bağladım kablo ile Yukarıdaki fotoğrafta Genişletmek için tıkla... Seninki çok garip, benim ekran kartım HDMI kısmına bağlı.
K khun Gelişen Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 1 3 Nisan 2025 #12 Mekkuyin dedi: Hemen deniyorum. Eki Görüntüle 137252 Monitör yok TV'ye bağladım kablo ile. Yukarıdaki fotoğrafta. Genişletmek için tıkla... Maalesef sizde ekran kartının çıkışı yok. Bende de böyle. Artı 0 Eksi
Mekkuyin dedi: Hemen deniyorum. Eki Görüntüle 137252 Monitör yok TV'ye bağladım kablo ile. Yukarıdaki fotoğrafta. Genişletmek için tıkla... Maalesef sizde ekran kartının çıkışı yok. Bende de böyle.
KS KS Mekkuyin Uzman Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Beğeniler 334 Yer İstanbul 4 Nisan 2025 #13 Yardımlarınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi