Detaylar
Kim cevapladı?Myers
Yetkin
Virüs taraması alakasını anlayamadım ama NVIDIA Denetim Masası açılmadığında Görev Yöneticisi'nden kontrol edin. Orada NVIDIA ile ilgili bir şeyler varsa hepsini kapatıp (görevi sonlandır) tekrar açmaya çalışın. NVIDIA kart kullanıyorken sık sık başıma gelirdi, böyle çözüyordum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Alparow
Uzman
Format attım bu sefer de başlat menüsü büyüdü Defender'den bildirim hala gelmiyor ancak NVIDIA düzeldi yeni bir internet sağlayıcısına geçene kadar böyle kullanmak zorundayım sanırım.
@Myers, hocam Defender ile tarama yaptığımda bildirim geliyordu ancak format sonrasında gelmedi 3-4 kere formatladım son sürüme güncelledim ancak düzelmedi çözümü var mı?
@Myers, hocam Defender ile tarama yaptığımda bildirim geliyordu ancak format sonrasında gelmedi 3-4 kere formatladım son sürüme güncelledim ancak düzelmedi çözümü var mı?
Son düzenleme:
Myers
Yetkin
Defender olayını hala çok anlamadım. Windows Defender' dan tam olarak ne istiyorsunuz? Neden bu kadar önemli ?Format attım bu sefer de başlat menüsü büyüdü Defender'den bildirim hala gelmiyor ancak NVIDIA düzeldi yeni bir internet sağlayıcısına geçene kadar böyle kullanmak zorundayım sanırım.
Alparow
Uzman
Defender olayını hala çok anlamadım. Windows Defender'dan tam olarak ne istiyorsunuz? Neden bu kadar önemli?
Hocam tarama yapıldığında bir bildirim gelir tarama tamamlandı yeni tehdit bulunamadı veya tehdit algılandı diye bu bildirim bana gelmiyor. Önemine gelecek olursakta bir virüs algılandı diyelim ben bunu ne zaman fark edeceğim?
Myers
Yetkin
Virüs olayına bu kadar takıksanız kaliteli bir antivürüs satın alıp kurun madem. Windows Defender'ın kendine hayrı yok sorun yaşatmaktan başka bir işlevi de yok.Hocam tarama yapıldığında bir bildirim gelir tarama tamamlandı yeni tehdit bulunamadı veya tehdit algılandı diye bu bildirim bana gelmiyor. Önemine gelecek olursakta bir virüs algılandı diyelim ben bunu ne zaman fark edeceğim?
Kaspersky Virus Removal Tool var onunla arada tarama yapabilirsiniz ücretsiz alternatif olarak gayette başarılı bir yazılım.
Alparow
Uzman
Virüs olayına bu kadar takıksanız kaliteli bir antivirüs satın alıp kurun madem. Windows Defender'ın kendine hayrı yok sorun yaşatmaktan başka bir işlevi de yok.
Kaspersky virus removal tool var onunla arada tarama yapabilirsiniz ücretsiz alternatif olarak gayet de başarılı bir yazılım.
Hocam buradaki problem virüs var silinmiyor veya kalitesiz durumu değil bildirim neden gelmiyor sizdedemi aynı yoksa bendemi problem var.
@d.24 hocam çözümü var mı? Bu bildirim işinin.
Son düzenleme:
d.24
Uzman
Hocam LTSC yüklemeyi deneyin.Hocam buradaki problem virüs var silinmiyor veya kalitesiz durumu değil bildirim neden gelmiyor sizdedemi aynı yoksa bendemi problem var.
@d.24 hocam çözümü var mı? Bu bildirim işinin.
Geçen hafta Windows 11 Pro'dan Windows LTSC IoT Enterprise sürümüne geçtim.
Öncesinde Windows 11 Home ve Pro kullanırken boşta RAM kullanımı gözüme takılıyordu.
Sistem boştayken RAM'in %30'a kadar kullandığını söylemeliyim. (16 GB)
Bu sürümlerde ben ve çoğu kişi dahil asla kullanmayacağı uygulamalar ve servisler çalışıyor.
En önemlisi de Windows arayüzünde gezinirken bile bir ağırlık hissediyordum.
Yazılımsal veya donanımsal bir problem değildi, sorun Windows'un kendisiydi.
Ben de Windows 11 LTSC IoT Enterprise'a geçmeye karar verdim.
Gözle görülür bir fark var mı derseniz
Evet, var...
Öncesinde Windows 11 Home ve Pro kullanırken boşta RAM kullanımı gözüme takılıyordu.
Bu sürümlerde ben ve çoğu kişi dahil asla kullanmayacağı uygulamalar ve servisler çalışıyor.
Evet, var...
- d.24
- debloat iot ltsc massgrave ram windows windows 11 winutils
- Forum: Windows 11
Alparow
Uzman
Hocam LTSC yüklemeyi deneyin.
Geçen hafta Windows 11 Pro'dan Windows LTSC IoT Enterprise sürümüne geçtim.
Evet, var...
- d.24
- debloat iot ltsc massgrave ram windows windows 11 winutils
- Forum: Windows 11
Hocam farklı bir sürüm kurmadan çözümü yokmu.
Şu anda düzeldi artık bildirimler geliyor.
Son düzenleme: