yusuf38k Çalışkan Katılım 14 Mayıs 2026 Mesajlar 16 Beğeniler 2 Çarşamba 23:30 #1 Merhaba, NVIDIA'nın bugün çıkan sürücüsünü indirip kurduktan sonra "NVIDIA Denetim Masası" çıkmıyor. Ne sağ tıklada görünüyor ne arama kısmına yazınca çıkıyor. İki kez kaldırıp temiz kurulum yapmama rağmen düzelmedi. Bu sorunu yaşayan var mı?
Merhaba, NVIDIA'nın bugün çıkan sürücüsünü indirip kurduktan sonra "NVIDIA Denetim Masası" çıkmıyor. Ne sağ tıklada görünüyor ne arama kısmına yazınca çıkıyor. İki kez kaldırıp temiz kurulum yapmama rağmen düzelmedi. Bu sorunu yaşayan var mı?
Çözüm Hasan Merkit Çarşamba 23:32 NVIDIA Denetim Masası kullanımdan kaldırıldı. Güncel sürücülerde NVIDIA App kullanmanız gerekmektedir.
NVIDIA Denetim Masası kullanımdan kaldırıldı. Güncel sürücülerde NVIDIA App kullanmanız gerekmektedir.
KS KS yusuf38k Çalışkan Katılım 14 Mayıs 2026 Mesajlar 16 Beğeniler 2 Bugün 08:04 #11 MaviKalem dedi: Hangi ayarları mesela? Genişletmek için tıkla... Kontrast, renk, çift monitör ayarı vs. Artı 0 Eksi
MaviKalem dedi: Hangi ayarları mesela? Genişletmek için tıkla... Kontrast, renk, çift monitör ayarı vs.