Gilgamesh_EA

Çalışkan
Cihaz
nitro 16
Merhaba,

Nitro 16 kullanıcısıyım. Uzun zamandır monitör ile kullanıyordum cihazımı, monitör bağlı iken MUX switch de sadece NVIDIA GPU seçeneği seçilemiyordu o yüzden uzun zamandır o kısma girme gereği duymadım ama bugün işim vardı monitörü çıkardım. Özellik yok, direkt seçenek yok yani. Denetim Masası sildim yükledim sürücüleri güncelledim bayağı bir şey yaptım onu getirtemedim. NitroSense'den de yapılabiliyor ama PC'yi yeniden başlatıyor zaten eskiden Denetim Masası'ndan yapabilirken neden şu an yapamıyorum yardım eder misiniz?

Zaten ek monitör kullanırken sadece NVIDIA'dan kullanıyorsun diye biliyorum. Ek bir MUX ayarına ihtiyacın var mı ki?
ben de öyle biliyorum fakat laptop u monitörden çıkardığımda ayarın kaybolduiunu görünce anlam veremedim sonuçta ortadan kaybolan bir özellik söz konusu laptop ekranı üzerinden oyun oynamak istesem seçim yapamayacağım :/

Ortadan kaybolan seyin goruntusunu alabilir miyim? Muhtemelen masaustunde islemcinin ekran kartini kullandigindan dolayi denetim masasindaki tum ayarlar gozukmuyor. Bu normal bir durum. NitroSense'deki ayar ile neden yapmiyorsunuz?