Çözüldü NVIDIA Denetim Masası’ndan Program Kaldıramıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ata Tuğkan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 498
  • Etiketler Etiketler
    nvidia
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ata Tuğkan

Uzman
NVIDIA Denetim Masası'ndan bir uygulamaya kaldırmak istiyorum. Fakat kaldır tuşuna basamıyorum. Mouse kaydırın üstüne getirdiğimde aşağıda "NVIDIA tarafından sağlanan ayar yapılandırmasını kaldıramazsınız. Liste kutusundan NVIDIA yapılandırması seçildiğinde bu düğme engellenecektir." yazıyor. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• Adsız.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 166
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O ayarın amacı başka da ondan. Kaldırabildiğiniz uygulamalar sadece sizin "Ekle" tuşuna basıp NVIDIA Denetim Masası'nın görmediği uygulamalar oluyor. Örnek vermek gerekirse:

DDU uygulamasını görmüyor Denetim Masası. Hemen ekliyorum:

Eklediğiniz zaman dosya konumu olarak yazıyor zaten. Ayrıca "Kaldır" tuşu da aktif oldu. Kaldır tuşuna basınca da bu ekran geliyor:

Programlarda gözüken bir uygulamayı seçerseniz "Kaldır" tuşu aktif olmaz:

Bunu silmenin yolu yok. Ayrıca neden NVIDIA ayarlarını silmek istiyorsunuz?

O ayarın amacı başka da ondan. Kaldırabildiğiniz uygulamalar sadece sizin "Ekle" tuşuna basıp NVIDIA Denetim Masası'nın görmediği uygulamalar oluyor. Örnek vermek gerekirse:

DDU uygulamasını görmüyor Denetim Masası. Hemen ekliyorum:

Eklediğiniz zaman dosya konumu olarak yazıyor zaten. Ayrıca "Kaldır" tuşu da aktif oldu. Kaldır tuşuna basınca da bu ekran geliyor:

Programlarda gözüken bir uygulamayı seçerseniz "Kaldır" tuşu aktif olmaz:

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…