ltcolbaron41

Uzman
4060 ekran kartı laptopta CS2'ye girerken takiliyor, mouse bağlantısı kopup geri gerı geliyor bilgisayardaki takılma düzeliyor. Olay Görüntüleyicisi'nden kontrol ettim restart maneger NVIDIA driver ile ilgili hata veriyor. DDU ile drivferi kaldırdım o şekilde CS'ye girmeyi denedim NVIDIA driver yokken herhangi bir takılma veya mouse kopması olmadı. Driveri tekrar yükleyince yine aynısı oldu ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
577 sürümünü kurar mısın? En stabil o.
Hayır değil son sürüm en stabil şuan.

4060 ekran kartı laptopta CS2'ye girerken takiliyor, mouse bağlantısı kopup geri gerı geliyor bilgisayardaki takılma düzeliyor. Olay Görüntüleyicisi'nden kontrol ettim restart maneger NVIDIA driver ile ilgili hata veriyor. DDU ile drivferi kaldırdım o şekilde CS'ye girmeyi denedim NVIDIA driver yokken herhangi bir takılma veya mouse kopması olmadı. Driveri tekrar yükleyince yine aynısı oldu ne yapmalıyım?
Hangi sürüm kurulu?

Bende de son sürüm kurulu sorun yaşayanlar için genelde 577 öneriliyor.
Deneyeyim hocam
Bende de son sürüm kurulu sorun yaşayanlar için genelde 577 öneriliyor.

577'yi dene .
sorun bu şekilde hocam

Sadece o sürümde mi yaşıyorsun bu sorunu?

Son zamanlarda başladı. Açıkçası sürümü hatırlayamıyorum artık sinirimi bozmaya başladığı için çözüm aramaya başladım. Ama daha önceden böyle bir sorunum yoktu

Bu sorunu hangi sürücü versiyonlarında yaşadığını belirtir misin? Ona göre 577 sürümünü önereceğim sadece son sürücüde yaşıyorsan bir önceki sürüme geçmen daha iyi olur.

577 kuracağım. Driveri kurmadan CS giriyorum sorun çıkmıyor.

577 kuracağım. Driveri kurmadan CS giriyorum sorun çıkmıyor.

581.74 ve 581.29 denemişim daha önceden şu an 577 deniyorum