Telefonunu Çıkra

Başarılı
Makaleler
10
Merhaba.
Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi hangisi ve sebepleri neler?
Bu sebepler; fiyat/performans oranını tutturmak, performanslı olmak, banko güzel ürünleri olması, tasarımı, sizin sempati duymanız falan her şey olabilir.
Şahsen benim görünce içimin gittiği model Colorful Vulcan. İkinci el 4070 Ti-s Vulcan bulsam almayı istiyorum da TUF 750B Bronze'da 16 pin yok. Yoracak kerata.

1755545535023.webp

Genel olarak bakarsak ASUS banko güzel ürünler çıkarıyor. RTX 40'larda Colorful'un da eli bayağı güçlüydü de malum... Lansmanın berbat olmasından olsa gerek fazla inceleme çıkmıyor.

MARKA LİSTESİ
Asus, MSI, Gigabyte / Aorus, PNY, Galax, INNO3D, Colorful, Zotac, Palit / Gainward (Aynı ürün, farklı marka ve skin)

EVGA'yı eklemedim çünkü rahmetli oldu. RTX 40 ve sonrası ürünü yok.

İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Bu sebepler; fiyat/performans oranını tutturmak, performanslı olmak, banko güzel ürünleri olması, tasarımı, sizin sempati duymanız falan her şey olabilir.
Şahsen benim görünce içimin gittiği model Colorful Vulcan. İkinci el 4070 Ti-s Vulcan bulsam almayı istiyorum da TUF 750B Bronze da 16 pin yok. Yoracak kerata.

Eki Görüntüle 175148

Genel olarak bakarsak ASUS banko güzel ürünler çıkarıyor. RTX 40 larda Colorful'un da eli bayağı güçlüydü de malum... Lansmanın berbat olmasından olsa gerek fazla inceleme çıkmıyor.
EVGA yı eklemedim çünkü rahmetli oldu. RTX 40 ve sonrası ürünü yok.

İyi Sosyaller.
PNY ve Galax'ı eşit derecede seviyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Şahsen benim görünce içimin gittiği model Colorful Vulcan. İkinci el 4070 Ti-s Vulcan bulsam almayı istiyorum da TUF 750b Bronze da 16 pin yok. Yoracak kerata.

Eki Görüntüle 175148

genel olarak bakarsak ASUS banko güzel ürünler çıkarıyor. RTX 40 larda Colorful'un da eli bayağı güçlüydü de malum... Lansmanın berbat olmasından olsa gerek fazla inceleme çıkmıyor.
EVGA yı eklemedim çünkü rahmetli oldu. RTX 40 ve sonrası ürünü yok.

İyi sosyaller.

NVIDIA'nın kendi FE kartları gözüme hitap ediyor.

BMW E60 M5 neyse MSI için de Kırmızı-Siyah Gaming X lerin tadı ayrı.
Resimdeki 1050 Ti bile herkes tarafından tercih ediliyordu. 1050 Ti dediğimiz kart muhabbet kuşu gibi besleniyor :D Gaming X gibi bir modele gerek olmamasına rağmen tercih ediliyordu. Vay be...
Eki Görüntüle 175157
Bilerek GTX 1050Ti seçtim hocam, şu anda bile ülkemizde her 5 bilgisayardan birinde olduğunu düşünüyorum. Bence hala daha çok iyi kart giriş segmente göre çok başarılıydı.