NVIDIA App üzerinden PC Latency değeri ile test edilmiştir. Tüm görseller 4K DLSS Kalite olarak test edilip, foruma atmak için görseller küçültülmüştür.
O kadar detaylı test yapamam cihazla ölçüyorlar ınput lagı, ben oyuncuların ve hardware unboxed ve genel youtubta Reddit'te nasıl ölçüyorlarsa aynı şekil test edip paylaştım.
O kadar detaylı test yapamam cihazla ölçüyorlar ınput lagı, ben oyuncuların ve hardware unboxed ve genel youtubta Reddit'te nasıl ölçüyorlarsa aynı şekil test edip paylaştım.
2X Frame Generation açınca gecikmenin düşmesini anlayamadım tam tersi olması gerekiyor. Ham FPS'nin kaç olduğu da gecikmeyi en çok etkileyen unsurlardan birisi.
Hocam orası sağlıklı olmaz bence, ben gecikme rahatsız etmiyor desem başkası ben rahatsız oluyorum diyebilir ama görüşümü merak ediyorsan 2X ve 3X açıp oynanabilir kıvama gelmiş sadece 4X sahneden sahneye garipleşiyor hala stabil olduğunu düşünmüyorum.
Frame Generation 2X bence mükemmel çalışıyor en iyi deneyimi 2X te aldım. Görüntü bozulması hiç fark etmedim oynarken zoomlayıp illaki detaylar da bozulma görebilirim ama oyuna odaklanınca hiç rahatsız olmuyorum.
Hocam orası sağlıklı olmaz bence, ben gecikme rahatsız etmiyor desem başkası ben rahatsız oluyorum diyebilir ama görüşümü merak ediyorsan 2X ve 3X açıp oynanabilir kıvama gelmiş sadece 4X sahneden sahneye garipleşiyor hala stabil olduğunu düşünmüyorum.
Frame Generation 2X bence mükemmel çalışıyor en iyi deneyimi 2X te aldım.
Bunda mantık öyle ilerlemiyor maalesef, kare oluşturma FPS artırmak değildir. Araya sahte kare sıkıştırmadır ve aslında performans götüren, FPS düşüren bir ayardır.