Rehber NVIDIA Frame Generation'un oyunlardaki gecikme değerleri

The Semih

Uzman
Makaleler
1
NVIDIA App üzerinden PC Latency değeri ile test edilmiştir.
Tüm görseller 4K DLSS Kalite olarak test edilip, foruma atmak için görseller küçültülmüştür.

GPU: PALİT Gamerock 5070Tİ
Driver: 581.29 + Nvidia App v11.0.5.245

Frame Generation kapalı gecikme 32.5ms

Frame Generation 2x gecikme 31.6ms

Frame Generation 3x gecikme 34.4ms

Frame Generation 4x gecikme 35.9ms

Frame Generation kapalı gecikme 46.5ms

Frame Generation 2x gecikme 36.6ms

Frame Generation 3x gecikme 38.3ms

Frame Generation 4x gecikme 37.0ms

Frame Generation kapalı gecikme 27.6ms

Frame Generation 2x gecikme 32.7ms

Frame Generation 3x gecikme 35.7ms

Frame Generation 4x gecikme 37.5ms

Frame Generation kapalı gecikme 50.3ms

Frame Generation 2x gecikme 29.8ms

Frame Generation 3x gecikme 31.9ms ( 4x ayarı bu oyunda mevcut değil.)

Son düzenleme:
Bu PC Latency input lag ile aynı değil. Inputta gecikme olacaktır.

Bu PC Latency input lag ile aynı değil. Inputta gecikme olacaktır.

O kadar detaylı test yapamam cihazla ölçüyorlar ınput lagı, ben oyuncuların ve hardware unboxed ve genel youtubta Reddit'te nasıl ölçüyorlarsa aynı şekil test edip paylaştım.

O kadar detaylı test yapamam cihazla ölçüyorlar ınput lagı, ben oyuncuların ve hardware unboxed ve genel youtubta Reddit'te nasıl ölçüyorlarsa aynı şekil test edip paylaştım.
Testi yapmanıza gerek yok nasıl hissettirdiğini de paylaşabilirsiniz.

Testi yapmanıza gerek yok nasıl hissettirdiğini de paylaşabilirsiniz.

Hocam orası sağlıklı olmaz bence, ben gecikme rahatsız etmiyor desem başkası ben rahatsız oluyorum diyebilir ama görüşümü merak ediyorsan 2X ve 3X açıp oynanabilir kıvama gelmiş sadece 4X sahneden sahneye garipleşiyor hala stabil olduğunu düşünmüyorum.
Frame Generation 2X bence mükemmel çalışıyor en iyi deneyimi 2X te aldım. Görüntü bozulması hiç fark etmedim oynarken zoomlayıp illaki detaylar da bozulma görebilirim ama oyuna odaklanınca hiç rahatsız olmuyorum.

Hocam rahatsız etmek değil de gecikme artıyor mu artmıyor mu orasını söylerseniz.

Hocam rahatsız etmek değil de gecikme artıyor mu artmıyor mu orasını söylerseniz.

Ben farkı anlayamadım öyle diyeyim, hatta Cronos New Dawn testinde bariz düştüğünü hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…