Sorun ya oyundan ya da senden kaynaklı. Ben MFG açık bir şekilde BF6 oynuyorum oynanışa zerre etki etmiyor.

Benden kaynaklı olmasına pek imkan vermiyorum açıkçası. Bilgisayarı ilk aldığımdada böyleydi maalesef. Ya da ben en ufak takılmada fark edebiliyorum bilemiyorum artık.

Mouse çeviriyorum 1.50 saniye sonra falan input geliyor. Frame gen kullanmama sebebim. Düzeltene kadar da kullanmam gibi.

Hiç böyle bir gecikme yaşamadım, hangi ekran kartını kullanıyorsun?

Benden kaynaklı olmasına pek imkan vermiyorum açıkçası. Bilgisayarı ilk aldığımdada böyleydi maalesef. Ya da ben en ufak takılmada fark edebiliyorum bilemiyorum artık.

1.50 saniye ufak takılma değil bariz Frame Generation sende bozuk çalışıyor, hiçbir oyunda böyle bir şey yaşamadım arkadaşların dediği gibi farkı anlamak çok zor şu anda, yani path RT açılan oyunlarda ancak farkı anlayabilirsin ona rağmen 1.5 saniye değil 50ms falan yükseltiyor en fazla, 50 milisaniye nerede 1.5 saniye nerede.

Hiç böyle bir gecikme yaşamadım, hangi ekran kartını kullanıyorsun?

1.50 saniye ufak takılma değil bariz frame generation sende bozuk çalışıyor, hiçbir oyunda böyle bir şey yaşamadım arkadaşların dediği gibi farkı anlamak çok zor şu anda, yani path RT açılan oyunlarda ancak farkı anlayabilirsin ona rağmen 1.5 saniye değil 50ms falan yükseltiyor en fazla, 50 milisaniye nerede 1.5 saniye nerede.

4060 Ti, 1.50 saniye eskiden yaşıyordum şu an biraz daha az ama çok rahatsız edecek seviyede halen.