Çözüldü NVIDIA Framework and Controller driverı nereden indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emopoo

Uzman
Merhaba ben kakoo. Attığınız driverı indiremedim ve sıkışıp kaldım. İnterneti açamadım ve driverı bulamadım. Attığınız driverı kurduğumda eski sürüm olduğu için galiba indirmiyor. @bicy

@bicy

Bana en son driver gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yardımcı olabilir. Sürücüyü temizleyip güncelini kurup deneyebilirsiniz. Cihaz Lenovo mu?
Mavi ekran sorunu donanımsal kaynaklı da olabiliyor. Normalde sıkıntı olmaması lazım.
Hocam ben zamanında driverpack diye bir uygulama kullanıyordum sonrasında her şey normaldi ama bir tane sürücü yüzünden mavi ekran gelmesinin sebebi nedir? Ben bu sürücüyü özel olarak güncelleştirsem de mavi ekran vermesi, sanırım direkt olarak eski bir sürücü veya bozuk bir sürücü olduğu için bunlar oldu. Bu yüzden yazılım ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Sürücüyü kaldırdığımda, Windows en güncelini indirdi bu da demek oluyor ki Windows bu sürücüyü indiriyor. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Başta @bicy olmak üzere herkes çok yardımcı oldu. Bir sorun olursa sizleri etiketlerim. Bir sonraki sürücü gelince hata alırsam etiketleyeceğim. iyi günler diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…