Çözüldü NVIDIA GTX 1660S sistemde Forza Horizon 6'da düşük FPS sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EnesLo

Uzman
Selam, biliyorsunuz Forza Horizon 6 çıktı. Bilgisayarım Forza Horizon 5'de 100 küsur FPS verirken 6'ya geçtiğimde 40-60 arası FPS vermeye başladı. Düşük-orta-yüksekte FPS değeri aynı, yeni driveride kurdum. 16 GB RAM'im var ama tek slot ondan olabilir mi diye düşünüyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca oyunu SSD'ye kurdum zorunluluktan.
Özelliklerim;
  • NVIDIA GeForce GTX 1660S.
  • i5-10400F.
  • 16 GB RAM 1x16.
  • 500 GB SSD.
  • 1 TB HDD.

Ayrıca Windows 11'deyim, o da çok RAM yiyor. 10'a geçsem mi?

Çözüm
Aldığın FPS konumdan konuma değişiyor muhtemelen. Şehir içlerinde mi o FPS'i alıyorsun? Şehir dışında sakin yerlerde 60 70 gezmesi lazım videolarda öyle görünüyor. Ek olarak W10'a geçsende FPS değişmeyecek. Orada da aynı RAM kullanımı olacaktır.
Aldığın FPS konumdan konuma değişiyor muhtemelen. Şehir içlerinde mi o FPS'i alıyorsun? Şehir dışında sakin yerlerde 60 70 gezmesi lazım videolarda öyle görünüyor. Ek olarak W10'a geçsende FPS değişmeyecek. Orada da aynı RAM kullanımı olacaktır.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…