Çözüldü NVIDIA HD Audio sürücüsü nasıl kaldırılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÜçyüzGoneBeş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 565
  • Etiketler Etiketler
    nvidia
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ü

ÜçyüzGoneBeş

Ziyaretçi
Monitörden ses almadığım için bir gereği olmadığını düşünüyorum ve kaldırmak istiyorum. Aygıt Yöneticisi'nde nereyi silmem lazım tam olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Rahatsız oluyorsanız kaldırmak yerine devre dışı bırakmanızı öneririm. Belki ileride lazım olur, durmasında sakınca yok.
Denetim Masası > Ses kısmından devre dışı bırakabilirsiniz.
İngilizce Windows'da Control Panel > Sound (Başlat'tan aramaya yazarak girmeyi denemeyin, Windows 11'de çalışmıyor illa elle gireceğiz.)
Rahatsız oluyorsanız kaldırmak yerine devre dışı bırakmanızı öneririm. Belki ileride lazım olur, durmasında sakınca yok.
Denetim Masası > Ses kısmından devre dışı bırakabilirsiniz.
İngilizce Windows'da Control Panel > Sound (Başlat'tan aramaya yazarak girmeyi denemeyin, Windows 11'de çalışmıyor illa elle gireceğiz.)

Çözüm
ÜçyüzGoneBeş, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…