Axos

Becerikli
Arkadaşlar, DLSS'yi Performance ve Ultra Performance yapınca çözünürlük bayağı düşüyor, onun farkındayım ama MFG'yi 4X yapınca deli gibi FPS artmasına rağmen görüntü bozuluyor mu bozulmuyor mu emin olamadım. İlk defa NVIDIA kart kullanıyorum, MFG'yi açmak yeterli midir, görüntüyü çok etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, DLSS'yi Performance ve Ultra Performance yapınca çözünürlük bayağı düşüyor, onun farkındayım ama MFG'yi 4X yapınca deli gibi FPS artmasına rağmen görüntü bozuluyor mu bozulmuyor mu emin olamadım. İlk defa NVIDIA kart kullanıyorum, MFG'yi açmak yeterli midir, görüntüyü çok etkiler mi?
Latency, yani gecikmeyi arttırır.

Görüntü de bozulmalar olabilir ncak U DLSS'ye göre aşırı derecede az.

Bu tur teknolojiler icin soylenecek tek sey "ne goruyorsan o" dur. 24" 4K monitorden memnun olmayip piksel gordugunu iddia edende var, 65" TV'de FHD yeter diyen de. Mesela ben medium ayardan ustu gereksiz diyorum, arkadasim ultra epic detay acmis memnun olmuyor. Sen gordugunden memnunsan ve gecikme de hissetmiyorsan kullan. Buna baskasinin cevap vermesi cok zor.

FPS'niz ne kadar? Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız son seviyeye kadar yükseltmemeniz faydalı olur. Esasen amaç Ray Tracing'de kaybedileni DLSS ile takviye etmek, MFG ile de aradaki açığı kapatacak kareler üretiliyor gibi düşünebilirsiniz. Kartınız nedir?

FPS'niz ne kadar? Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız son seviyeye kadar yükseltmemeniz faydalı olur. Esasen amaç Ray Tracing'de kaybedileni DLSS ile takviye etmek, MFG ile de aradaki açığı kapatacak kareler üretiliyor gibi düşünebilirsiniz. Kartınız nedir?

Kartım rtx 5070ti işlemcim r7 78003xd. genelde dediğiniz gibi ray tracingli oyunlarda açıyorum mfg2-3 x

Kartım RTX 5070 Ti işlemcim R7 78003xd. Genelde dediğiniz gibi Ray Tracing'li oyunlarda açıyorum MFG2-3 X

Hocam benim gibi en ufak ayrıntısına bakan birisi bile fark etmiyor emin ol gecikmeyi sadece online oyunlarda fark edebildim.
Görüntü yırtılması falan yok sıfır zaten.
Bu teknolojiye çok mesafeli yaklaştım sahte karelere karşı çok büyük ön yargım olmuştu ama deneyimledikten sonra fikrim tamamen değişti.

Hocam benim gibi en ufak ayrıntısına bakan birisi bile fark etmiyor emin ol gecikmeyi sadece online oyunlarda fark edebildim.
Görüntü yırtılması falan yok sıfır zaten.
Bu teknolojiye çok mesafeli yaklaştım sahte karelere karşı çok büyük ön yargım olmuştu ama deneyimledikten sonra fikrim tamamen değişti.

Açıkcası ben de mfg kapalı ve 4x resimler çektim birkaç tane yan yana koydum gerçekten neredeyse hiçbir fark göremiyorum.