Axos

Becerikli
Arkadaşlar, DLSS'yi Performance ve Ultra Performance yapınca çözünürlük bayağı düşüyor, onun farkındayım ama MFG'yi 4X yapınca deli gibi FPS artmasına rağmen görüntü bozuluyor mu bozulmuyor mu emin olamadım. İlk defa NVIDIA kart kullanıyorum, MFG'yi açmak yeterli midir, görüntüyü çok etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tur teknolojiler icin soylenecek tek şey "ne goruyorsan o" dur. 24" 4K monitorden memnun olmayip piksel gordugunu iddia edende var, 65" TV'de FHD yeter diyen de. Mesela ben medium ayardan ustu gereksiz diyorum, arkadasim Ultra Epic detay acmis memnun olmuyor. Sen gordugunden memnunsan ve gecikme de hissetmiyorsan kullan. Buna baskasinin cevap vermesi cok zor.

Kesinlikle bazıları 1080p 27 inch monitörden hiç rahatsız olmazken ben ilk kullandığım zamandan bu yana nefret ettim.
Bu arada 21 inch tv monitöründen geçmiştim :D

Kesinlikle bazıları 1080p 27 inch monitörden hiç rahatsız olmazken ben ilk kullandığım zamandan bu yana nefret ettim.
Bu arada 21 inch TV monitöründen geçmiştim :D

Ve görüş uzaklığı burada çok büyük etken.

Kartım rtx 5070ti işlemcim r7 78003xd. genelde dediğiniz gibi ray tracingli oyunlarda açıyorum mfg2-3 x
Ben olsam 4K oynamıyorsam MFG 2X üstüne (performansa göre 3X düşünülebilir) çıkarmam. (2K için zaten kart yeterli bence gerek yok) Rekabetçi oyunlarda da Ray Tracing açmaz, DLSS'de güncelliğinden emin olup dengede (balanced) kullanırdım. Daha detaylı ayar yapmak, oyun bazında özel profil oluşturmak isterseniz de 3.parti ama epeydir kullanıldığı için sanırım önermekte sorun olmaz; NVIDIA Profile Inspector de kullanabilirsiniz.

Bu arada 21 inch tv monitöründen geçmiştim :D
TV'ler gibi boydan boya monitöre geçecekler. :)