Detaylar
Kim cevapladı?Nvidia Control Panel > Solda alt alta listenen seçenekler arasında Adjust Desktop and Size Position ayarı olacak > Girin ve Scaling Mod ayarını Full Screen ve Perform Scaling ayarını GPU olarak ayarlayın.NVIDIA Shadow Play ile CS2'nin ekran kaydını nasıl alabilirim? Oyunu 4:3 boyutunda oynuyorum. GeForce Experience kullanıyorum.
Şimdi Geforce Experience'ye giriş yapın. Shadow Play Ayarları'nı açın. Customize ayarlarından da 4:3 olarak ayarlayın.
Kafanız karışırsa adımları izleyin:
İfakat
Başarılı
Nvidia Control Panel > Solda alt alta listenen seçenekler arasında Adjust Desktop and Size Position ayarı olacak > Girin ve Scaling Mod ayarını Full Screen ve Perform Scaling ayarını GPU olarak ayarlayın.
Şimdi Geforce Experience'ye giriş yapın. Shadow Play Ayarları'nı açın. Customize ayarlarından da 4:3 olarak ayarlayın.
Dediklerinizi yaptım fakat olmadı hocam.
DarthGorsoy
Bilgin
Nvidia App arayüzü daha iyi olabilir, bir de öyle deneyin.
İfakat
Başarılı
Nvidia Control Panel > Solda alt alta listenen seçenekler arasında Adjust Desktop and Size Position ayarı olacak > Girin ve Scaling Mod ayarını Full Screen ve Perform Scaling ayarını GPU olarak ayarlayın.
Gizlilik kontrolünden masaüstü yakalamayıda etkinleştirdim. Çözünürlüğüde oyun içi çözünürlük olarak seçtim fakat hala 4:3 olarak kayıt alamıyorum.
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-