Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
NVIDIA App'ten de kurabilirsiniz son sürümü.
Eskiden de yerli sitesinde sorunlar yaşardım. Bir ara Netspeed kaynaklıydı sorun. Yabancı firmalar ama genel olarak ABD dışındaki pazarlarına çok değer vermiyor. Gigabyte mesela yerel sitesinde https desteği ve sertifiakları da güncel değil.
Ben bir sorun yaşamadım. ISS, DNS, tarayıcı veya eklenti kaynaklı da olabilir.
Ekran kartınıza göre sürücü bağlantısı.
Sayfayı yine göremiyorsanız bağlantıdan direkt indirebilirsiniz.
Yabancı sitelerini kullanmak, Nvidia App veya NvCleanstall ile indirmek daha mantıklı.
Ben bir sorun yaşamadım. ISS, DNS, tarayıcı veya eklenti kaynaklı da olabilir.
En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin.
www.nvidia.com
Ekran kartınıza göre sürücü bağlantısı.
Sayfayı yine göremiyorsanız bağlantıdan direkt indirebilirsiniz.
Yabancı sitelerini kullanmak, Nvidia App veya NvCleanstall ile indirmek daha mantıklı.
İhtiyacınız olmayan (veya istemediğiniz) bileşenleri kaldırarak NVIDIA Driver paketini özelleştirir.
Son düzenleme:
witicieen
Yetkin
Appyide indiremiyorum.
Eskiden de yerli sitesinde sorunlar yaşardım. Bir ara Netspeed kaynaklıydı sorun. Yabancı firmalar ama genel olarak ABD dışındaki pazarlarına çok değer vermiyor. Gigabyte mesela yerel sitesinde HTTPS desteği ve sertifiakları da güncel değil.
Yabancı sitelerini kullanmak, NVIDIA App veya nvcleanstall ile indirmek daha mantıklı.
İhtiyacınız olmayan (veya istemediğiniz) bileşenleri kaldırarak NVIDIA Driver paketini özelleştirir.
Altyapıyla alakalı olmadığını sanıyorum ya Türk Telekom kullanıyorum.
- Makaleler
- 5
https://us.download.nvidia.com/nvapp/client/11.0.2.308/NVIDIA_app_beta_v11.0.2.308.exe buradan indirmeyi dener misiniz?
Netspeed engellediği bir şey siteye girişte bu IP hatalı gibi bir şey uyarısı veriyordu. Olma ihtimali var yani. Özellikle TT, Sansüronline, KabloNET gibi devlete bağlı kurumlar bant kısıtlaması vb. yaparken de bozabiliyorlar. Bu ara malum olaylardan zaten kafalarıan göre iş yapıyorlar.Appyide indiremiyorum.
Altyapıyla alakalı olmadığını sanıyorum ya Türk Telekom kullanıyorum.
Bu arada yeni sürücü geldiğini sizden öğrendim. Nvidia App bildirim var, ama yeni sürücü gözükmüyor. Şu an NvCleanstall ile yüklüyorum.
- Makaleler
- 6
Aynı sorunu yaşıyorum. Sorun siteye özel değil. NVIDIA APP üzerinden de indirilemiyor siteden de. NVIDIA 5K serisine odaklanmaktan önceki serileri attı köşeye yine...
- Makaleler
- 5
Aynı sorunu yaşıyorum. Sorun siteye özel değil. NVIDIA App üzerinden de indirilemiyor siteden de. NVIDIA 5K serisine odaklanmaktan önceki serileri attı köşeye yine...
Ben az önce driver kurdum NVIDIA App üzerinden.
Ben de ilk NvCleanstall ile denedim hata verdi. Sonra Nvidia uygulamasından yükledim. Ama genel olarak bir sorun var. Spotify da düzelmediyse eğer benzer şekilde çökmüş durumda. Gördüğüm kadarıyla özellikle görselleri çektikleri sunucularda sorun var. Bir ara Cloudflare sorunu da böyle olmuştu.Aynı sorunu yaşıyorum. Sorun siteye özel değil. NVIDIA APP üzerinden de indirilemiyor siteden de. NVIDIA 5K serisine odaklanmaktan önceki serileri attı köşeye yine...
Bir de çok olumsuzsunuz, sürücüler yeni ekran kartından dolayı kötü bunda büyük ihtimalle herkes hem fikirdir. Ama önceki serileri unuttular diye yayınlanmıyor olayı saçma. Bu yoğunlukta veya sürücü daha yeni çıkarken böyle şeyler olması normal. Yeni kartların sürücü dönemi olmadığında da yeni sürücü çıktıktan 2-3 saat sonra sunucu vb. düzene giriyor.
Nvidia uygulamasında DLSS4 ayarları ve görsellerin bazılarını da göremiyorum. Uygulamayı kaldır, tekrar yükle yaptım ama düzelmedi. Şimdi DDU ile yükleyeceğim. Bence biraz daha bu sürücü bekletilebilir gibi duruyor. Bu yeni ekran kartları için çıkan sürücü dönemi geçene kadar 566.36 bile durmak daha mantıklı gibi duruyor. Önceki senelerde de sorunlar olurdu da, bu 50K sürücüleri bayağı rezalet durumda.