Başlattım güncellemeyi, normalde NVIDIA ekran kartları güncellemenin ortasında ekran gidip gelir 1 saniyeliğine fakat benimki 10 dakikadan beri siyah ve siyah ekranda bekliyorum. Beklemeye devam mı edeyim bilgisayarı mı kapatayım bilemedim.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Önce Ctrl + Shift + B deneyin, olmazsa yeniden başlatın bir sorun olmaz. Kuramamışsa zaten düşük çözünürlükte açar Windows'u, oradan tekrar kurabilirsiniz.
Jennifer
Üstün
Önce Ctrl + Shift + B deneyin, olmazsa yeniden başlatın bir sorun olmaz. Kuramamışsa zaten düşük çözünürlükte açar Windows'u, oradan tekrar kurabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı problemi yaşıyorum. NVIDIA Experience kullanırken böyle bir sorun yoktu, ancak NVIDIA uygulamasına geçtikten sonra bu sorun başladı. Güncellerken ekran gidiyor, geri gelmiyor ama monitör hâlâ sinyal alıyor, yani monitör kapanmıyor. PC'ye reset atıp tekrar kurunca genelde 2. seferde kuruyor; bir kere 3. seferde kurulmuştu. İki tane PC kullanıyorum, ikisinde de aynı problem var. Bu sorunu çözmek adına Windows 10 ve Windows 11 test ettim, ikisinde de aynı sorun devam ediyor. Windows 11'e format attım, fayda etmedi. Anakart BIOS güncellemesi yaptım, sorun yine devam ediyor. Son olarak kendi düşüncelerim şunlar: 2 monitör kullanıyorum. Güncellemeyi DP kablosu takılıyken yaparken böyle oluyor gibi geldi. Artık güncellemeyi tek monitörden HDMI ile yapıyorum, ama bununla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Yardımınızı bekliyorum.
Aynı problemi yaşıyorum. NVIDIA Experience kullanırken böyle bir sorun yoktu, ancak NVIDIA uygulamasına geçtikten sonra bu sorun başladı. Güncellerken ekran gidiyor, geri gelmiyor ama monitör hâlâ sinyal alıyor, yani monitör kapanmıyor. PC'ye reset atıp tekrar kurunca genelde 2. seferde kuruyor; bir kere 3. seferde kurulmuştu. İki tane PC kullanıyorum, ikisinde de aynı problem var. Bu sorunu çözmek adına Windows 10 ve Windows 11 test ettim, ikisinde de aynı sorun devam ediyor. Windows 11'e format attım, fayda etmedi. Anakart BIOS güncellemesi yaptım, sorun yine devam ediyor. Son olarak kendi düşüncelerim şunlar: 2 monitör kullanıyorum. Güncellemeyi DP kablosu takılıyken yaparken böyle oluyor gibi geldi. Artık güncellemeyi tek monitörden HDMI ile yapıyorum ama bununla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Yardımınızı bekliyorum.
NVIDIA'nin fixlemesini beklemekten başka çaremiz yok, bende 1 seferlik oldu umarım 1 daha olmaz.
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-