ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
Siyah ekran olmuştu. Açtığımda yeni sürüm kurulu dedi. Sistemde internette vs. hantallık hissediyorum. DDU ile silip yüklemekten korkuyorum, güvenli moda vs. girip çıkmak bilmiyorum o tarz konularda bilgim yok. Aygıt yöneticisinden eski sürüme döndürme seçeneği var olmaz mı? Silip tekrar yüklemeyi NVIDIA tekrar kurulum yap diyerek denedim değişen olmadı.

Ekran kartın ne? OCCT yapıp BIOS günceller misin? Bende de donma takılma oluyordu sonra geçti. Her şeyi en sona güncelle bir de anakartının programından.

Ekran kartın ne? OCCT yapıp BIOS günceller misin? Bende de donma takılma oluyordu sonra geçti. Her şeyi en sona güncelle bir de anakartının programından.
BIOS’um güncel değil, OCCT yapmayı bilmiyorum.

@Recep Baltaş Rahatsız ettiğim için özür dilerim, önceki sürüme geçersem sorunun çözülme ihtimali var mı?

Hocalarım yanıt verecek yok mu kaldım böyle önceki sürücüye döneyim bari DDU ile güvenli moda girmeden. Sorun olur mu :(

Son düzenleme:
Ben Recep Bey'in rehberinden hem güvenli mod ile yaptım, hem de güvenli mod olmadan yaptım. İkisinde de sorun yaşamadım. Aşağıya 4 farklı konu bıraktım, buradan adımları takip ederek yapabilirsin. Korkacak bir şey yok. BIOS güncelleme de Anakart modelini öğrenip yapman gerekir. Sürücülerini de, Windows sürücülerini de güncelle faydası olabilir.

Ben Recep Bey'in rehberinden hem güvenli mod ile yaptım, hem de güvenli mod olmadan yaptım. İkisinde de sorun yaşamadım. Aşağıya 4 farklı konu bıraktım, buradan adımları takip ederek yapabilirsin. Korkacak bir şey yok. BIOS güncelleme de Anakart modelini öğrenip yapman gerekir. Sürücülerini de, Windows sürücülerini de güncelle faydası olabilir.

Sağolun, içimi rahatlattınız yarın deneyeceğim. Eski sürücüyü mü kurayım DDU ile yeni sürücüyü mü?