Selam,

Ekran kartı güncellemesi gelmiş yapayım dedim yüklerken böyle bir hata verdi. Biraz sorunu araştırdım DDU çok deneyen olmuş lakin çözüm olmamış. Biraz araştırma yaptım ama çözüm bulamadım. Bileşen kısmında yazanlar yüklenmemiş olduğu için mi hata veriyor anlamadım.

Ekran görüntüsü 2025-03-19 041231.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 566.36 üzerinden geçmiştim. Yükleme biterken siyah ekranda kaldı. Bilgisayarı açma tuşuna basılı tutarak kapatıp, tekrar açınca ekran geldi. Şu anlık bir sorun yok. Ama bu yükleme sorunlarını forumda yaşadığını belirten başka kullanıcılar da var.

Bu arada şu an yüklü olan sürücünüzün fps düşmesi(genel) ve ekran bozulma sorunları var.

Nvidia 572 sonrası sürücüleri çok sorunlu.

AC Shadows oynayacağımdan son sürücüde duruyorum. Yine garip sorunlar yaşarsam eski sürücüye geri dönerim.

Ben 566.36 üzerinden geçmiştim. Yükleme biterken siyah ekranda kaldı. Bilgisayarı açma tuşuna basılı tutarak kapatıp, tekrar açınca ekran geldi. Şu anlık bir sorun yok. Ama bu yükleme sorunlarını forumda yaşadığını belirten başka kullanıcılar da var.

Bu arada şu an yüklü olan sürücünüzün fps düşmesi(genel) ve ekran bozulma sorunları var.

Nvidia 572 sonrası sürücüleri çok sorunlu.

AC Shadows oynayacağımdan son sürücüde duruyorum. Yine garip sorunlar yaşarsam eski sürücüye geri dönerim.
Söylediğiniz gibi bazen oyunlarda ekran kartı çöküyor.

Sorun aptal webroot antivirüs yüzündenmiş yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

Son düzenleme: