Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
AMD alırsan sanayideki ustayla, NVIDIA alırsan oynayacağın oyunla iyi anlaşırsın.
Oha adam direkt NVIDIA ismiyle kaydolmuş.nvidia yazılım olarak çok daha iyi dlss gibi teknolojiler olsun amd biraz daha saf performansa dayalı fp ekran kartları üretiyor.
Beyazıt
Üstün
Şahsi fikrim olarak NVIDIA teknoloji ve yazılım bakımından daha iyi. AMD ise daha çok F/P ürünleri ile ön plana çıkıyor.
xwa
Yetkin
RX 8000 Serisi ile 4090'dan daha güçlü bir şeyler geleceğini söylemişti AMD, bakalım neler olacak.Fiyat farkı onemsenmeyecekse 4090'ın rakibi AMD tarafında yok.
Normalde vardı ama Amd çıkarmak istememiş. Yoksa testleri yayınlamıştı.6000-7000 serisi olarak konusacaksan AMD F/P olarak cok daha iyi. Fiyat farkı onemsenmeyecekse 4090'ın rakibi AMD tarafında yok.
Noldu neyi beğenemedin @xwa'cık.Normalde vardı ama Amd çıkarmak istememiş. Yoksa testleri yayınlamıştı.
xwa
Yetkin
"Maliyetten kaçmak için çıkarmamışlar" deseydiniz, beğenirdim.
"Maliyetten kaçmak için çıkarmamışlar" deseydiniz, beğenirdim.
Öyle bir açıklamasını göremedim ben hiçbir yerde. Hatta hiçbir açıklama görmedim bu yüzden adamların neden çıkarmak veya çıkarmamak istediğini bilemem. İstememiş bu kadar basit. Çıkarsaydı sollardı testlerde hepsinde öndeydi.
- Makaleler
- 9
Yani ikinizinki de doğru.
wccftech.com
Çıkarmak istememek + maaliyet.
AMD Says It Is Possible To Develop An NVIDIA RTX 4090 Competitor With RDNA 3 GPUs But They Decided Not To Due To Increased Cost & Power
AMD said that they can develop a RDNA 3 "Radeon RX 7000" GPU that competes with the NVIDIA RTX 4090 but won't due to increase power & cost.
Çıkarmak istememek + maaliyet.
4282
Başarılı
Uzun vadeli yatırım.AMD alırsan sanayideki ustayla, NVIDIA alırsan oynayacağın oyunla iyi anlaşırsın.
Oha adam direkt NVIDIA ismiyle kaydolmuş.
Son düzenleyen: Moderatör: