NVIDIA vs AMD farkı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vurkan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    amd nvidia
NVIDIA yazılım olarak çok daha iyi. DLSS gibi teknolojiler olsun, AMD biraz daha saf performansa dayalı F/P ekran kartları üretiyor.

Şahsi fikrim olarak NVIDIA teknoloji ve yazılım bakımından daha iyi. AMD ise daha çok F/P ürünleri ile ön plana çıkıyor.

6000-7000 serisi olarak konusacaksan AMD F/P olarak cok daha iyi. Fiyat farkı onemsenmeyecekse 4090'ın rakibi AMD tarafında yok.

İfadeler: xwa
Fiyat farkı onemsenmeyecekse 4090'ın rakibi AMD tarafında yok.
RX 8000 Serisi ile 4090'dan daha güçlü bir şeyler geleceğini söylemişti AMD, bakalım neler olacak.

6000-7000 serisi olarak konusacaksan AMD F/P olarak cok daha iyi. Fiyat farkı onemsenmeyecekse 4090'ın rakibi AMD tarafında yok.
Normalde vardı ama Amd çıkarmak istememiş. Yoksa testleri yayınlamıştı.

Normalde vardı ama Amd çıkarmak istememiş. Yoksa testleri yayınlamıştı.
Noldu neyi beğenemedin @xwa'cık.

"Maliyetten kaçmak için çıkarmamışlar" deseydiniz, beğenirdim.

Öyle bir açıklamasını göremedim ben hiçbir yerde. Hatta hiçbir açıklama görmedim bu yüzden adamların neden çıkarmak veya çıkarmamak istediğini bilemem. İstememiş bu kadar basit. Çıkarsaydı sollardı testlerde hepsinde öndeydi.

AMD alırsan sanayideki ustayla, NVIDIA alırsan oynayacağın oyunla iyi anlaşırsın.

Oha adam direkt NVIDIA ismiyle kaydolmuş.
Uzun vadeli yatırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…