NVIDIA'daki 10 bit ayarı performansı düşürür mü?

cagata 20

Başarılı
Yeni monitör aldım ve NVIDIA Denetim Masası'ndan 10 bit ayarını seçmeyi düşünüyorum ama bu ayar pil ömrünü azaltır mı ve oyun performansını düşürür mü? Bir de ne gibi farkı var.

Normal sartlarda saglikli bir monitorde sorun yasamazsiniz. Bizzat monitorun kendisinde olan bir ozellik zaten neden sorun olsun ki?

Ne bileyim ekrana görüntü gelmez falan diyenler var 144 Hz çekmelisin 10 bite alırsan falan diyorlar

Ne bileyim ekrana görüntü gelmez falan diyenler var 144 Hz çekmelisin 10 bite alırsan falan diyorlar
Bant genisligine bagli. Cok eski bir GPU'n yoksa, kullandigin kablo da DP veya HDMI 2.1 ise sorun olmaz.

Mevcut Hz degerinde 10 bpc degeri gozukuyorsa sorun yoktur zaten. Bant genisliginin yetmedigi durumlarda direkt 10 biti secemiyorsun.

Bant genisligine bagli. Cok eski bir GPU'n yoksa, kullandığın kablo da DP veya HDMI 2.1 ise sorun olmaz.

Mevcut Hz degerinde 10 bpc degeri gozukuyorsa sorun yoktur zaten. Bant genisliginin yetmedigi durumlarda direkt 10 biti secemiyorsun.

Ekran kartım RTX4050 laptop GPU'su ve Type-C to Type-C kabloyla bağlı monitöre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…