NVIDIA sürekli olarak kâr yapıyor ve bana günümüzün Bitcoin'i gibi, yani hisse aldığımız takdirde gelecekte iyi paralar getirecekmiş gibi duruyor. Sizce hisse alınır mı? Borsaya hangi bankadan veya hangi uygulamadan girmek mantıklı olur. Anlamadığım için yanlış terimler kullanmış olabilirim, yardımcı olursanız güzel olur.
Bence alınmaz. Borsacılık = Kumar = Dijital Para
Yani şöyle diyim internette görüp görebileceğin her parasal şans üzerine kurulan sistemler kullanıcıyı zarara sokma üzerine kurulu.
Net söyleyebilirim zararla çıkarsın.
Haberlerde yok Nvidianın sattığı ürünler aşırı pahalı diye kimse yaklaşmıyor haberini patlattılar mı hisseler haberle birlikte çöker. O senetleri 2 kat ucuz fiyatına sizden geri toplarlar
Tamam ama bu haber yayıldı diyelim, sonrasında panikle satış olacak. Bu satışlar yapıldıktan sonra almak mantıklı değil mi? Bu tam çözüm değil; tam çözüm büyük abilerin arasına bir şekilde girmek lazım, o da zaten çok zor, hatta imkansız.
Bence alınmaz. Borsacılık = Kumar = Dijital Para
Yani şöyle diyim internette görüp görebileceğin her parasal şans üzerine kurulan sistemler kullanıcıyı zarara sokma üzerine kurulu.
Net söyleyebilirim zararla çıkarsın.
Haberlerde yok Nvidianın sattığı ürünler aşırı pahalı diye kimse yaklaşmıyor haberini patlattılar mı hisseler haberle birlikte çöker. O senetleri 2 kat ucuz fiyatına sizden geri toplarlar
Borsacılık kumar değildir. Kendini finansal okur yazarlık konusunda iyi eğiten bir kişi borsadan her şekilde para kazanabilir. NVIDIA gibi bir şirketin random bir haber sitesinin haberiyle yukarı/aşağı oynamayacağını bilir mesela.
Borsacılık kumar değildir. Kendini finansal okur yazarlık konusunda iyi eğiten bir kişi borsadan her şekilde para kazanabilir. NVIDIA gibi bir şirketin random bir haber sitesinin haberiyle yukarı/aşağı oynamayacağını bilir mesela.
Hocam haber olmasa da şimdi bu Nvidia 6000 serisinde iyi bir iş çıkarsa bizim gibi hissedarlar kâr elde etmiş olmaz mı? Finansal okuryazarlığı nasıl geliştirilir onu da bilmiyorum.
Hocam haber olmasa da şimdi bu Nvidia 6000 serisinde iyi bir iş çıkarsa bizim gibi hissedarlar kâr elde etmiş olmaz mı? Finansal okuryazarlığı nasıl geliştirilir onu da bilmiyorum.
Hocam çok basitçe NVIDIA 6000 serisi ile iyi satış rakamlarına ulaşır ve büyük şirketlerle büyük anlaşmalar yapmaya devam ederse hissesi de buna paralel olarak yükselir tabii ki. Burada sizin şirkete olan güveniniz ve geçmişteki benzer durumlarda neler yaptığına bakmanız gerekir. Finansal okur yazarlığınızı geliştirmek için kitap okuyup video izleyip öğrendiğiniz şeyleri deneyerek görmeniz gerekir.
Tamamda neredeyse 1 yıldan fazla Binance kullandım. İlk önce 50 dolar 50 dolar kazandırıyor. Sonrasında aldığın yeni çıkış yapmış dijital parayı yasaklıyor ve siliyor geçmişinden, bir bakıyon uçtu paralar. Gelde derdini birisine anlat.
Borsa güvenli liman ama arkadaşım da baya içli dışlıydı borsayla, söylediği tek söz kumardan farkı yok.