ragmar

Uzman
ilk başta kasa fanından sandım fakat fanları elimle durdurunca PSU dan geldiğini fark ettim. Bir de test etmek amacıyla komple psu çıkarıp sistemi dışarda çalıştırdım PSU fanı sürtüyor gibi ses çıkarıyor. Daha 2 ay önce satın aldım ne yapmalıyım?

ilk başta kasa fanından sandım fakat fanları elimle durdurunca PSU dan geldiğini fark ettim. Bir de test etmek amacıyla komple psu çıkarıp sistemi dışarda çalıştırdım PSU fanı sürtüyor gibi ses çıkarıyor. Daha 2 ay önce satın aldım ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
İlk başta kasa fanından sandım fakat fanları elimle durdurunca PSU'dan geldiğini fark ettim. Bir de test etmek amacıyla komple PSU çıkarıp sistemi dışarıda çalıştırdım PSU fanı sürtüyor gibi ses çıkarıyor. Daha 2 ay önce satın aldım ne yapmalıyım?

Garantiye yollayın herhangi bir müdehale edemezsin edersen garanti kapsamı dışına çıkar yoksa.

İnternette baktım da NZXT servisine nasıl göndereceğim?

Nereden aldıysan ora ile iletişime geç en kolay yol bu olur senin için. NZXT ile iletişime geçip servise yollarım diyorsan bir mail ile detaylı bilgi edinmen lazim, daha sonra aldığın yere servis raporu iletip değişim/iade raporu bekleceksin aynı hesap gibi.