Bütçe
3.500 TL
Sadece performans verisi ve testleri yok. İç bileşen ve topoloji anlamında element Revo'dan üstün ama.

Yani hangisini almalıyım ben şu an hocam? :D
Cidden kafa karışıklığı oluşuyor böyle olunca da. Rehber açılmış bu Raijintek Lite ile alakalı. Orada önermiyorlardı, şimdi siz diyorsunuz daha iyi genel olarak. Vallahi ekran kartı seçmek daha kolay şu power konusundan cidden😅

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani hangisini almalıyım ben şu an hocam? :D
Cidden kafa karışıklığı oluşuyor böyle olunca da. Rehber açılmış bu Raijintek Lite ile alakalı. Orada önermiyorlardı, şimdi siz diyorsunuz daha iyi genel olarak. Vallahi ekran kartı seçmek daha kolay şu power konusundan cidden😅

Hangi rehber?

Dediğim gibi Cratos Lite hakkında hala net veri yok. Zaten yeni çıktı nispeten de olsa. İç bileşenleri güzel duruyor.

Tamam da orada alınmaz demiyor ki. Sadece Cratos ile Lite modeli hakkındaki farklar yazıyor. Kaldı ki o rehberi de ben yazdım zaten.

Yani Element Revo da alınabilir, o da kötü değil.

O zaman yarın net bir karar veririm artık.

1-High Power Element Revo 850W
2-High Power Performance GD 800W
3-Raijintek Cratos Lite 850W

Bunlar arasında en iyisi muhtemelen Cratos Lite diyeceksiniz sanırım.
Garip bir model olacak ama NZXT C750 nasıl? Düşük kalır bunlara göre değil mi?

O zaman yarın net bir karar veririm artık.

1-High Power Element Revo 850W
2-High Power Performance GD 800W
3-Raijintek Cratos Lite 850W

Bunlar arasında en iyisi muhtemelen Cratos Lite diyeceksiniz sanırım.
Garip bir model olacak ama NZXT C750 nasıl? Düşük kalır bunlara göre değil mi?
NZXT bunların yanına gelirse içinde ki kapasitörler şaşırır, dengi bile değil.

NZXT bunların yanına gelirse içinde ki kapasitörler şaşırır, dengi bile değil.

Hocam peki benim bir sorum var;
Bozulan PSU'da Molex çıkışları vardı eski olduğu için haliyle. Kasa önündeki fanları da haliyle bu Molex girişlerine takıyordum kullanmak için.
Ama farzedelim Element Revo aldım. Onda Molex yok herhalde ama, nasıl bağlayacağım peki o zaman fanları ben PSU'ya?

@LH44 sizin bilginiz var mı hocam?

Son düzenleme:
Hocam peki benim bir sorum var;
Bozulan PSU'da Molex çıkışları vardı eski olduğu için haliyle. Kasa önündeki fanları da haliyle bu Molex girişlerine takıyordum kullanmak için.
Ama farzedelim Element Revo aldım. Onda Molex yok herhalde ama, nasıl bağlayacağım peki o zaman fanları ben PSU'ya?

@LH44 sizin bilginiz var mı hocam?
Sata girişine takıcaksınız.
Dönüştürücü ile bağlayabilirsiniz.

Son düzenleme: