Yer
İstanbul
Neredeyse bir haftadır PSU arayışına girdim ama düzensiz fiyatlardan ve model kararsızlığından herhangi bir modelde karar kılamadım. Bu başlıkta yazdığım iki model arasından GD800'ü almak istiyorum. C750, GD800'e göre nasıl bir model? Cratos Lite ve Element Revo arasında gidip geliyordum ama malum, fiyatlar el vermedi almama maalesef.

GD800, imzamdaki sisteme ve ileride yükseltmeye bağlı olmakla beraber (9070XT, RTX 5070 Ti-5080) tarzı kartlara yeterli olur mu?

Neredeyse bir haftadır PSU arayışına girdim ama düzensiz fiyatlardan ve model kararsızlığından herhangi bir modelde karar kılamadım. Bu başlıkta yazdığım iki model arasından GD800'ü almak istiyorum. C750, GD800'e göre nasıl bir model? cratos Lite ve element Revo arasında gidip geliyordum ama malum, fiyatlar el vermedi almama maalesef.

GD800, imzamdaki sisteme ve ileride yükseltmeye bağlı olmakla beraber (9070XT, RTX 5070 Ti-5080) tarzı kartlara yeterli olur mu?

NZXT C750 kullanıyorum gayet memnunum sessiz çalışıyor kablolari dayanıklı performansı da öyle.

Neredeyse bir haftadır PSU arayışına girdim ama düzensiz fiyatlardan ve model kararsızlığından herhangi bir modelde karar kılamadım. Bu başlıkta yazdığım iki model arasından GD800'ü almak istiyorum. C750, GD800'e göre nasıl bir model? Cratos Lite ve Element Revo arasında gidip geliyordum ama malum, fiyatlar el vermedi almama maalesef.

İkisi arasından GD800 tabii ki. C750 kablo açısından fakir bir model.

Kalite, kapasitör olarak ya da verimlilik olsun, kullanılan malzemenin kalite farkları olsun bilmiyorum hocalarım daha bilgilidir ama bir kullanıcısı olarak NZXT C750'de hiçbir sorun yaşamadım, 1 senedir kullanıyorum sesi yok ve kabloları biraz sert, kolay bükülüp her yerden geçmiyor diyebilirim dayanıklı o konuda.

Ben NZXT C750 kullanıcısı olarak öneririm ama bileşen kalitesi farkını bilmiyorum. Hangisi daha iyi yorum yapamayacağım.

Hocam bu Delta'yı gördüm ama güvenemedim vallahi hiç nedense.
GD800 iyi model diyor Yusuf hocam, onu alabilirim muhtemelen.

İç bileşen olarak daha düşük element Revo. Ayrıca topoloji anlamında da daha geride.

O zaman GD800 alayım hocam ben tamam.