oğuz sasi 91

Bilgin
Yer
çılgın_kurye34
İyi sosyaller,

Normalde akvaryum kasa istiyordum, beğendiğim tek model de Lian Li O11 Dynamic ama o da fiyatı çok geliyor gözüme bir kasa için. Amacım hem ferah olması hem de söküp takarken zorluk yaşatmaması.

Bir arkadaşımın kullandığı NZXT H5 Flow kasayı gördüm ve sadeliği biraz beni cezbetti. Diğer kasalara içim ısınmıyor açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa çok şık, güzel, tabii reset tuşu koymamışlar, ya da biz mi göremedik, arkadaşına sorup bilgi alırsın. H7 modelinde de yok. Açma kapatma düğmesinin 2-3 tane fonksiyonu varsa o zaman olur.

Mesh kasa akvaryumdan daha iyidir. Her senaryoda daha iyi sonuç verir. Güze kasa hayırlı olsun. Lancool 207 - 217 gibi modeller de sağlam modeller ama sanırım bütçeyi aşıyor.

He son olarak arka kısımda kablo sokup çıkarma yeri bol mudur?

Kablo alanı geniş gibi gözüküyor ama dar. Kablolamayı güzel yapman lazım, plastik cırt kelepçe ile düzgün bir şekilde kablolarsın. Alttaki HDD yuvasını sökersin. Tam modüler güç kaynağı kullanırsan çok sorun olmaz. Üzerindeki fanlar yeterli, oynama yapmana gerek yok, RPM değeri kurtarıyor.

Dakika 5.19 gibi, videoda takip edin, güç kaynağını koyduğu alan çok geniş değil. Kablolamayı videodaki gibi yaparsın. Sonuçta o bölümde kabloları, büküp kıvırıp bırakmayacaksın.

Son düzenleme:
İyi sosyaller,

Normalde akvaryum kasa istiyordum, beğendiğim tek model de Lian Li O11 Dynamic ama o da fiyatı çok geliyor gözüme bir kasa için. Amacım hem ferah olması hem de söküp takarken zorluk yaşatmaması.

Bir arkadaşımın kullandığı NZXT H5 Flow kasayı gördüm ve sadeliği biraz beni cezbetti. Diğer kasalara içim ısınmıyor açıkçası.
NZXT H9 Elite ve NZXT H6 Flow kullanıyorum. NZXT'den gayet memnun kalan biriyim. Daha önce kontrolcüm bozulduğunda, firma bana yurt dışından yedek parça bile temin etmişti. Bu yüzden bundan sonra da NZXT tercih edeceğim.

Her neyse, NZXT H5 gayet fresh ve güzel bir kasa. Tek sıkıntısı, 360 mm radyatör takılamıyor olması. Eğer 360 mm radyatör konusu senin için dert değilse, alıp geçebilirsin.

Bu arada Lian Li kullanıcıları bile NZXT kontrolcüleri kullanıyor.

NZXT H9 Elite ve NZXT H6 Flow kullanıyorum. NZXT'den gayet memnun kalan biriyim. Daha önce kontrolcüm bozulduğunda, firma bana yurt dışından yedek parça bile temin etmişti. Bu yüzden bundan sonra da NZXT tercih edeceğim.

Her neyse, NZXT H5 gayet fresh ve güzel bir kasa. Tek sıkıntısı, 360 mm radyatör takılamıyor olması. Eğer 360 mm radyatör konusu senin için dert değilse, alıp geçebilirsin.

Bu arada Lian Li kullanıcıları bile NZXT kontrolcüleri kullanıyor.
Hocam bi üstteki mesajımı okur musunuz. Öyle bir durum var mı 2 fan ile mi gelecek