kuthael

Uzman
Merhaba Sinerji'den bilgisayar toplamıştım ama fan almamıştım. NZXT Kraken 360 elit + NZXT H9 Flow sistemime Lian Li UNI FAN alacağım ama versiyon olarak SL mi yoksa TL mi alacağım bilmiyorum hangisini önerirsiniz? Montaj hiç yapmadım daha önce. Sanırım reverse fanları ön ve alta koyuyoruz. 1 tane 3'lü paket diğerlerini tek tek alacağım 3'lü paketten kontrolcü çıkıyor mu? Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
UNI FAN TL çok daha iyi bir fan, gerek CFM, gerek statik basınç değeri olarak. Tabii bu gücün karşılığında biraz daha sesli çalışıyor.

H9 Flow gibi kasalarda yan ve alt kısma takılan fanlar, içeriye hava verecek şekilde konumlandırılır. Üst ve arkadaki fanlar ise içerideki havayı dışarı verecek şekilde konumlandırılır.

Kontrolcü çıkıyor 3'lü paketten.

1755301987417.webp

1755302018149.webp

Merhaba Sinerji'den bilgisayar toplamıştım ama fan almamıştım. NZXT Kraken 360 elit + NZXT H9 Flow sistemime Lian Li UNI FAN alacağım ama versiyon olarak SL mi yoksa TL mi alacağım bilmiyorum hangisini önerirsiniz? Montaj hiç yapmadım daha önce. Sanırım reverse fanları ön ve alta koyuyoruz. 1 tane 3'lü paket diğerlerini tek tek alacağım 3'lü paketten kontrolcü çıkıyor mu? Yardımcı olabilir misiniz?
TL fan serisi, yanlarda tam homojen şekilde birbiriyle uyumlu şekilde gözüküyor. O yüzden TL serisi alman daha iyi olur.

Teşekkürler. Doğru mu anladım sadece yan ve alta takıyorum reverse fanları.
Reverse fanlar şuraya takılır diye bir durum yok. Reverse fanların olayı, yana ve alta takılan fanların çirkin olan etiketli yüzü, kasanın iç kısmına bakmasın diye bıçakların buna uygun olacak şekilde tasarlanmasından kaynaklanıyor. Tamamen estetik yani.

Reverse fanlar şuraya takılır diye bir durum yok. Reverse fanların olayı, yana ve alta takılan fanların çirkin olan etiketli yüzü, kasanın iç kısmına bakmasın diye bıçakların buna uygun olacak şekilde tasarlanmasından kaynaklanıyor. Tamamen estetik yani.

10 tane fan için içinden çıkan tek kontrolcü yeterli olur mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250819_004342_Brave.webp
    Screenshot_20250819_004342_Brave.webp
    196,7 KB · Görüntüleme: 37