DEY Elektronik, İtopya'nın yan isim kullanması olması lazımdı. Adresleri aynı.
1786112344286.webp

%100 garanti yakacak diye bir şey yok. boşuna göz korkutmayada gerek yok 1.000.000 tane anakarttan 3-4 tanesi yakıyor ki yaksa bile
%100 garanti yakacak diye bir şey tabiiki yok da "1.000.000 tane anakarttan 3-4 tanesi" istatistiğinin kaynağı tahmin ettiğim yer sanırım.
%1 bile riski olsa özellikle Türkiye şartlarında ben kasamda böyle bir risk istemezdim şahsen, Reddit'te konu hakkında onlarca problem yaşayan insan varken alacak kişi de farkında olsun ona göre alsın en azından. Özellikleri kaliteli onu kimse bir şey demiyor halihazırda ama körü körüne ürün güzellemeye de gerek yok.

Korkutmak istemem de, attığın satıcının Google yorumlarına baktın mı? Fiyat piyasaya göre çok ucuz ve satıcı imposter.
DEY Elektronikten yana bir sıkıntı yok.

Olabilir, Google yorumları pek iç açıcı değil. Pazarama'dan monitör alana farklı monitör gönderip uğraştırmışlar falan.
Maalesef ülkedeki firmaların %99'ı hizmet olarak pek başarılı sayılmazlar.
3 aşağı 5 yukarı al birini vur ötekine, yoksa yorumlara bakınca ben daha yüksek olan görmedim.
Benim onlardan yana bir sıkıntı yok derken ki kastım; aldığınızda ürünü gönderiyorlar ve faturasını kesiyorlar olması gerektiği gibi.
Sonrasında bir sıkıntı olursa o zaman diğer tüm firmalar gibi uğraş ki çare bulasın durumunda kalınabilir, keşke öyle olmasaydı.

Bu arada aynı ürün aynı satıcıdan Amazon üzerinde de var 9bin'e ayrıca 6 taksitle.
Endişesi olan Amazon'u tercih edebilir.

Olabilir, Google yorumları pek iç açıcı değil. Pazarama'dan monitör alana farklı monitör gönderip uğraştırmışlar falan.
Google yorumlarını inceledim. Bu firma İtopya'nın alt firması bile olsa, 50 kişiden 49'u kullanılmış, iade görmüş, değişim görmüş veya siparişlerinden farklı ürün gelmesinden şikayet yorum yapmış. Muhtemelen ellerinde ne varsa sallıyorlar; sıkıntılı bir firma.