- Makaleler
- 1
Bu serüven ki AMD'nin kullanıcıyı ciddi limitlemesine yol açtı, 1.3 VSOC kilidi var. Haliyle işlemciler 6400 dahi açamaz hale geldi...
Bu serüven ki AMD'nin kullanıcıyı ciddi limitlemesine yol açtı, 1.3 VSOC kilidi var. Haliyle işlemciler 6400 dahi açamaz hale geldi...
Vazgeçiyor gibiyim şu anda, fiyatı uygun bir kumar oynuyormuş gibiyim. Karar veremedim hala![]()
Kendi sitesinde 2 katı fiyata satıyor gibi... Alıp deneyeceksen ve iade etme durumun varsa değerlendir. BIOS güncellemezsen her an her şey olabilir. Intel'e döndü iyice, orada da mikrokod kaynaklı sıkıntı vardı. Uzun süre maruziyet geri dönüşsüzdü.
%100 garanti yakacak diye bir şey yok. Boşuna göz korkutmayada gerek yok 1.000.000 tane anakarttan 3-4 tanesi yakıyor ki yaksa bile.
9700X ve X3D işlemcileri yakıyor ASRock anakartlar ve hala çözülmüş değil. Bu anakartıda ASRock üretiyor.
Ben yinede risk almazdım.BIOS güncelleyip voltajları elle ayarlayacak. Stok halde EXPO, PBO açmazsa sorun olmaz. Düzeltildi bu sorun, geçen yıldan kalma.
Amazondan aldım kartı ne olur ne olmaz diye. Elle voltaj ayarlamak zorunlu mu ki?Bu fiyat reelse denenebilir bence. Zor işlemler değil anlattıklarım. Bana kalsa MSI alınmaması lazım AM5'te. Yanma vakalarından iyi yırttılar, editörlere globalde gönderip sokete ters takmış dediler. Hepsi mi öyleydi, yersen. Techolay bakıyorsun konular %90 MSI.