9 bin TL'ye çok iyi yakalamışsınız. Benim bu anakarttan daha yeni haberim oldu :( kullanma fırsatınız oldu mu acaba? Bana göre işlemci yakma olayı abartı geldi. Dengesiz overclock'larda ya da dengesiz BIOS ayarları olan çoğu anakart işlemciyi yakar zaten. Piyasayı takip ediyorum, ben de 1 haftadır falan Aorus X870 Elite düşünüyordum başta ama aynı fiyata X870E görünce ve özellik bakımından da kat kat zengin, kafam karıştı açıkçası.

Google yorumlarını inceledim. Bu firma İtopya'nın alt firması bile olsa, 50 kişiden 49'u kullanılmış, iade görmüş, değişim görmüş veya siparişlerinden farklı ürün gelmesinden şikayet yorum yapmış. Muhtemelen ellerinde ne varsa sallıyorlar; sıkıntılı bir firma.
İtopya’nın kendisinden aldığım 26 binlik monitör bile bana kullanılmış gönderildi. Ürünün kullanılmış gelmesini geçtim, seri no sorguladığımda onarım gördüğünü öğrendim. İlk iade etmeye çalıştığımda kutu hasarlı diye almamaya çalıştılar ki benim hatam değildi, Kabul etmediğimde de kurye arkadaş geri almadı. Ürünün sıfır olmadığı bu kadar barizken iade işlemleri 1 ayı geçti. Bu süreçtede hiçbir türlü bilgi alamadım. İademin onaylandığını iade onaylandıktan 1 hafta sonra söylediler arayınca. Mediamarkt ve Amazon gibi yerlerden şaşmamak lazım. Hepsiburada’ da öneriliyor falan sorun yaşayanlarda var, ben sorun yaşamadım Hepsiburada biraz şans.