- Makaleler
- 1
Hocam fiyat değişmiş. Ben alırken 9000 liraydı. Evet fiyatları düzeltmişler. 14-15 bin civarlarında şu an![]()
İade etme, kullanırsın.
Hocam fiyat değişmiş. Ben alırken 9000 liraydı. Evet fiyatları düzeltmişler. 14-15 bin civarlarında şu an![]()
İşlemciyi de alınca tekrar konu açarım. Çok teşekkür ederim.
Kaç layer PCB yapmışlar bunu, incelemedim daha, Aorus düz seri dengi ise, TUF B850 Neo daha mantıklı olur.
İtopya’nın kendisinden aldığım 26 binlik monitör bile bana kullanılmış gönderildi. Ürünün kullanılmış gelmesini geçtim, seri no sorguladığımda onarım gördüğünü öğrendim. İlk iade etmeye çalıştığımda kutu hasarlı diye almamaya çalıştılar ki benim hatam değildi, Kabul etmediğimde de kurye arkadaş geri almadı. Ürünün sıfır olmadığı bu kadar barizken iade işlemleri 1 ayı geçti. Bu süreçtede hiçbir türlü bilgi alamadım. İademin onaylandığını iade onaylandıktan 1 hafta sonra söylediler arayınca. Mediamarkt ve Amazon gibi yerlerden şaşmamak lazım. Hepsiburada’ da öneriliyor falan sorun yaşayanlarda var, ben sorun yaşamadım Hepsiburada biraz şans.Google yorumlarını inceledim. Bu firma İtopya'nın alt firması bile olsa, 50 kişiden 49'u kullanılmış, iade görmüş, değişim görmüş veya siparişlerinden farklı ürün gelmesinden şikayet yorum yapmış. Muhtemelen ellerinde ne varsa sallıyorlar; sıkıntılı bir firma.