Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cagan035

Uzman
O11 Vision Compact kasa almayı ve yan paneline Arctic Liquid Freezer III Pro radyatör takmayı düşünüyorum. Radyatörün her iki tarafına da fanlar takarak push-pull fan kombinasyonu oluşturmak istiyorum. Ancak fanlarımın ve radyatörün kalınlığının O11 Vision Compact kasanın yan paneliyle uyumlu olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Arctic radyatör 38 mm kalınlığında ve radyatörün ön tarafına takacağım fanlar Uni Fan SL-Inf Wireless (28 mm), arka tarafına takacağım fanlar ise Arctic P12 Pro ARGB (25 mm). Toplam kalınlıkları 91 mm. Toplam kalınlığı 91 mm olan bir radyatör ve fanları O11 Vision Compact kasanın yan paneline takabilir miyim?

O11 vision compact kasa almayı ve yan paneline Arctic Liquid Freezer III Pro radyatör takmayı düşünüyorum. Radyatörün her iki tarafına da fanlar takarak push-pull fan kombinasyonu oluşturmak istiyorum. Ancak fanlarımın ve radyatörün kalınlığının O11 vision compact kasanın yan paneliyle uyumlu olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Arctic radyatör 38 mm kalınlığında ve radyatörün ön tarafına takacağım fanlar uni fan SL-ınf Wireless (28 mm), arka tarafına takacağım fanlar ise Arctic P12 Pro ARGB (25 mm). Toplam kalınlıkları 91 mm. Toplam kalınlığı 91 mm olan bir radyatör ve fanları O11 vision compact kasanın yan paneline takabilir miyim?

8,3 cm imiş.

O11 Vision Compact_ Dein Gaming-PC wird vor Neid durchs Glas glotzen! Unboxing & erster Eindr...webp

Son düzenleyen: Moderatör: