Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hElioss

Başarılı
Obilet'den İzmir-İstanbul bileti aldım ama bana koltuk numarası sormadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uçaklarda koltuklar da parayla satılıyor. İsterseniz ücret ödeyerek istediğiniz koltuğu satın alabilirsiniz. Eğer koltuk satın almaz iseniz check in sırasında rastgele bir koltuğa atacak sizi sistem.
Hangi firmadan aldınız? Telefon uygulamasından mı, web sitesinden mi aldınız?

Bilgisayardan OBilet'den aldım ama mailime bakınca koltuk numarası check in sırasında belli oluyormus öyle yazıyotr

O bilet size SMS atmış olmalı, o bilet atmadıysa bile otobüs firmasının atması lazım, orada yazıyor.
1731002321097.webp

Dosya Ekleri

• 1731002339315.webp
    1731002339315.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 85
Uçak biletinde gözükmemesi normal. Havalimanında check-in yaptığınızda size koltuk numaranız belirtilecek. Özel olarak cam kenarı veya koridor istiyorsanız o an belirtirsiniz.

Uçaklarda koltuklar da parayla satılıyor. İsterseniz ücret ödeyerek istediğiniz koltuğu satın alabilirsiniz. Eğer koltuk satın almaz iseniz check in sırasında rastgele bir koltuğa atacak sizi sistem.

Çözüm

Vallahi hocam bileti alırken öyle bir şey çıkmadı karsıma sorun değil ya rastgele koltuk olması sans dileyim artık cam kenarı gelsın

Vallahi hocam bileti alırken öyle bir şey çıkmadı karsıma sorun değil ya rastgele koltuk olması sans dileyim artık cam kenarı gelsın

Obilet'in bunu göstermemesi normal, sonuçta olabildiğince fiyat kırmaya çalışıyorlar. Havayolu şirketlerinin kendi sitelerinden alırsanız orada görürsünüz koltuk satışını. Hatta eskiden bunun ufak bir açığı vardı. Cam kenarı gelmeyince check-in'den çıkıp girerdik gelene kadar ancak düzelttiler. Artık tamamen şans. Tabii koltuk hala satın alabilirsiniz. PNR numaranız ile havayolunun sitesinden rezervasyonunuzu güncelleyebilirsiniz. Eğer illa cam kenarı istiyorsanız o açıdan bir engel yok.