Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 3 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar selam. OBS'de yayın yapmak için bildiğiniz üzere tam ekran, oyun, sadece kamera gibi sahneler ayarlıyoruz kendimize göre. Bunun hazır şablonları var mı acaba?
Arkadaşlar selam. OBS'de yayın yapmak için bildiğiniz üzere tam ekran, oyun, sadece kamera gibi sahneler ayarlıyoruz kendimize göre. Bunun hazır şablonları var mı acaba?
Kriyus Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 195 3 Temmuz 2025 #2 Streamlabs OBS'e bakabilirsiniz hocam.
KS KS Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 3 Temmuz 2025 #3 Kriyus dedi: Streamlabs OBS'e bakabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Aklımdan geçiyordu yemin ederim. OBS'i pek sevmiyorum ama Streamlabs umarım ücretli olmamıştır
Kriyus dedi: Streamlabs OBS'e bakabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Aklımdan geçiyordu yemin ederim. OBS'i pek sevmiyorum ama Streamlabs umarım ücretli olmamıştır
Kriyus Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 195 3 Temmuz 2025 #4 Recep Baltaş dedi: Aklımdan geçiyordu yemin ederim. OBS'i pek sevmiyorum ama Streamlabs umarım ücretli olmamıştır Genişletmek için tıkla... Kendisi ücretsiz ama, sahnelerin bazıları ücretli diye hatırlıyorum.
Recep Baltaş dedi: Aklımdan geçiyordu yemin ederim. OBS'i pek sevmiyorum ama Streamlabs umarım ücretli olmamıştır Genişletmek için tıkla... Kendisi ücretsiz ama, sahnelerin bazıları ücretli diye hatırlıyorum.