Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RoaringLion

Üstün
Makaleler
2
Yer
Boşluk
Esenlikler,

OBS ile video kaydı yaparken ekranı çevreleyen kırmızı bir kutucuk beliriyor; kayıt boyunca ve çıktı dosyasında bu kutucuk gözükmeye devam ediyor. Bu kutuyu nasıl kapatırım?

1.webp

Çözüm
Benimki de öyle.

1785075064990.webp

Kaydı başlatmak ve durdurmak için F9 tuşunu kısayol olarak kullanıyordum. Bunu NUM0 olarak değiştirmek veya kaydı OBS penceresinden elle açıp kapatmak sorunu çözdü. Teşekkür ederim.

1785076565708.webp

Kırmızı kutucuk gözükmediği için bu ekran görüntüsü pek kanıt niteliği taşımadı ama olsun. 😄
Son düzenleme:
Benimki de öyle.

1785075064990.webp

Kaydı başlatmak ve durdurmak için F9 tuşunu kısayol olarak kullanıyordum. Bunu NUM0 olarak değiştirmek veya kaydı OBS penceresinden elle açıp kapatmak sorunu çözdü. Teşekkür ederim.

1785076565708.webp

Kırmızı kutucuk gözükmediği için bu ekran görüntüsü pek kanıt niteliği taşımadı ama olsun. 😄

Son düzenleme:
Çözüm
Kaydı başlatmak ve durdurmak için F9 kısayolunu kullanıyordum. Bunu NUM1'e taşımak veya kaydı OBS penceresinden elle açıp kapatmak sorunu çözdü. Teşekkür ederim.
Ben de NVidia alışkanlığıyla alt+f9 kullanıyorum ancak sorunun onunla alakası olduğunu düşünmüyorum. Neyse çözüldüğüne sevindim hocam , iyi sosyaller.
1785076326416.webp

Siz böyle söyleyince yeniden denedim, kısayollardan kaydı başlatma ve durdurma tuşunu F9 yapıp kayıt aldım ve kırmızı kutucuk yeniden belirdi. Belli ki F9 tuşu, ne olduğunu bilmediğim başka bir şeyi de tetikliyor.

1785076466895.webp

Kayıt alma ve durdurma kısayolunu NUM0 yaptıktan sonra kayıt alırken klavyeden F9 tuşuna birkaç kez bastım ve kırmızı kutu gelip gelip gitti, gerçekten de F9 tuşu o kutunun gözüküp kaybolmasına neden oluyormuş.

1785077198683.webp

Son düzenleme:
Siz böyle söyleyince yeniden denedim, kısayollardan kaydı başlatma ve durdurma tuşunu F9 yapıp kayıt aldım ve kırmızı kutucuk yeniden belirdi. Belli ki F9 tuşu başka bir şeyi de tetikliyor ne olduğunu bilmiyorum.

Eki Görüntüle 268765

Kayıt alma ve durdurma kısayolunu NUM0 yaptıktan sonra kayıt alırken klavyeden F9 birkaç kez bastım ve kırmızı kutu gelip gelip gitti, gerçekten de F9 tuşu o kutunun gözüküp kaybolmasına neden oluyormuş.
Bence sizin client için olan pencere yakalama modunu silmeniz gerekiyor ,ben de F9 ile değiştirdim herhangi bir tetikleme yok sadece o kaydetme modunda oluyor. Rica etsem dener misiniz ,hocam? Oyun yakalama kalsın sadece.

Bence sizin client için olan pencere yakalama modunu silmeniz gerekiyor ,ben de F9 ile değiştirdim herhangi bir tetikleme yok sadece o kaydetme modunda oluyor. Rica etsem dener misiniz ,hocam? Oyun yakalama kalsın sadece.
Hiç kuşkusuz denerim.

1785077379725.webp

Kaynak bu durumdayken kısayolu F9 olarak ayarlayıp kayıt aldığımda kutucuk yeniden belirdi. F9 tuşu kesin olarak bir şeyi tetikliyor.

O kadar uğraştık neyin kaydını almaya çalıştığımı da göstermezsem olmaz. 😁😎

Son düzenleme: