Eshler

Başarılı
Merhabalar, OBS programı ile çektiğim videoların hiçbirisinde ses alamıyorum. Sebebini çözemedim, eksik bir driverım da yok, anlamadım sebebini. Aşağıya hatayı paylaşıyorum, yardımcı olacak varsa sevinirim:

Ekran görüntüsü 2024-08-26 035847.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
OBS'te ses kodeği olarak Opus ayarladıysanız AAC'ye dönün veya Opus kodeği destekleyen VLC ile izleyin videoları, benim önerim AAC'ye dönmeniz. Opusu desteklemeyen tek program Medya Oynatıcı değil, Premiere Pro bile Opus ses kaydını desteklemiyor, sanırım DaVinci destekliyordu ancak AAC gibi her yerle uyumlu olan ses kodeklerini kullanmak bu sorunlarla karşılaşmanızı önler, aynı yollardan geçtiğim için bu önerileri yapıyorum. Şahsen OBS'te AAC'yi 320kbps bitrate ile kullanıyorum ve Opusu aratmıyor.

Son düzenleme:
OBS'te ses kodeği olarak Opus ayarladıysanız AAC'ye dönün veya Opus kodeği destekleyen VLC ile izleyin videoları, benim önerim AAC'ye dönmeniz. Opusu desteklemeyen tek program Medya Oynatıcı değil, Premiere Pro bile Opus ses kaydını desteklemiyor, sanırım DaVinci destekliyordu ancak AAC gibi her yerle uyumlu olan ses kodeklerini kullanmak bu sorunlarla karşılaşmanızı önler, aynı yollardan geçtiğim için bu önerileri yapıyorum. Şahsen OBS'te AAC'yi 320kbps bitrate ile kullanıyorum ve Opusu aratmıyor.
Şu an bu ayarlar ile ses alamıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 64