Makaleler
1
İyi akşamlar, OBS ile ekran görüntüsünü almış olduğum bir videoda OK işaretleri ile bir not gibi belirli bir alanı nasıl gösterebilirim?

Videoyu rehber amaçlı kendim unutmamak adına hazırlayacağım. Örneğin: Videonun belirli bir dakikasında Camtasia Studio'da örneğin sürükleyip ekranda bir yazı çıkartıyoruz ya, onun gibi belirli bir alanda not gibi çıkarmak istiyorum ama Camtasia Studio kurmadan yapmak istiyorum bunu. Ücretli olduğu için crackli versiyonunu falan kullanmak da istemiyorum, o açıdan soruyorum.

Örnek:

1729102434369.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam önemli değil asıl olay yazı gibi bile olsa ekranda çıksın yeter. Açıkçası denemedim ama denerim hocam. Bu sanırım Windows 11 ile gelen bir uygulama öyle mi?

Evet ufak tefek birçok işimi yapıyorum. Biraz daha gelişmiş olsun derseniz CapCut PC versiyonu kullanabilirsiniz.

Ücretsiz ve ücretli olarak bazı özellikleri olan bir uygulama. After Effects kullanan biri olarak bazen hızlıca işimi halletmek için kullanıyorum.

Ücretsiz olarak sundugu hizmetlerde gayet yeterli. Ok ve popup gösterimleri için kullanabilirsiniz.
Teşekkürler efendim!

@yunus ağabeyim Size de teşekkür ederim. Her açtığım konuda destek oluyorsun gerçekten.