Technopat'ta da konunuzu görmüştüm sanırım.

NVENC h. 265 kullanın, H.264'ten daha iyi olur.

Öyle bir seçenek yok hocam.

Ekran görüntüsü 2024-04-03 185124.webp

OBS'i Steam'den indirdin değil mi?

Hayır oradan indirmedim. Ne farkı var ki?

@Syntax kodlayıcı ayarlarında software X264 yaparak deneyiniz, elbette 265 kodlayıcısını yine kullanabilirsiniz. Hangisi size daha görüntüsü kaliteli çıkartırsa onu kullanın. Ben X264 tercih ediyorum, kayıt biçimini MP4 yapınız. Son olarak video kısmını da atar mısınız?

Çözünürlüğü kontrol ediniz. Eğer yükleme yapacaksanız bence kartın kendi kaydını kullansanız daha iyi olur.
Eki Görüntüle 32349

Ekran görüntüsü 2024-04-03 185345.webp

Öyle bir seçenek yok hocam.

Eki Görüntüle 32350

Hayır oradan indirmedim. Ne farkı var ki?

Eki Görüntüle 32351
Bilgisayarda gördüğünüz çözünürlük de 1080p 60 FPS mi? Eğer öyleyse yüksek ihtimalle ya ince ayarlardan veya video oynatıcıdan kaynaklıdır ya da siz birebir aynı görüntüyü istiyorsunuzdur. Bence Nvidia denetim masasını kullanın daha iyi. Ben de OBS kullanıyorum ama daha çok basit işlerde, kısa video çekimlerinde. Yüksek kalite istiyorsanız Nvidia denetim masası daha iyi hem görüntü kaybı da neredeyse hiç olmuyor.

Bilgisayarda gördüğünüz çözünürlük de 1080p 60 FPS mi? Eğer öyleyse yüksek ihtimalle ya ince ayarlardan veya video oynatıcıdan kaynaklıdır ya da siz birebir aynı görüntüyü istiyorsunuzdur. Bence NVIDIA denetim masasını kullanın daha iyi.

Evet 1080p 60FPS. Aldığım görüntü kalitesi GeForce Experience ile kaydettiğim videolardan daha düşük. Ve hafif bulanıklık var. Sanırım GeForce Experience ile kaydetmeye devam edeceğim.

Bilgisayardan izlediğin MP4 görüntü hafif bulanık görünebiliyor. YouTube'a yüklediğin zaman güzel görüntü alabiliyorsun.

Ben yüksek kalite yapmama rağmen görüntü resmen çamurdu, birisi AMD ekran kartından kaynaklandığını söyledi. AMD yazılımı çok daha kaliteli kayıt yapıyor.