Bulanık bir görüntü var hafiften ve benim gördüğüm kalitede kayıt almak istiyorum. Fakat benim gördüğüm görüntüye kıyasla bayağı kötü duruyor. İşlemci i5-12400F ekran kartı RTX 3070 Ti.
@Syntax kodlayıcı ayarlarında software X264 yaparak deneyiniz, elbette 265 kodlayıcısını yine kullanabilirsiniz. Hangisi size daha görüntüsü kaliteli çıkartırsa onu kullanın. Ben X264 tercih ediyorum, kayıt biçimini MP4 yapınız. Son olarak video kısmını da atar mısınız?
Bilgisayarda gördüğünüz çözünürlük de 1080p 60 FPS mi? Eğer öyleyse yüksek ihtimalle ya ince ayarlardan veya video oynatıcıdan kaynaklıdır ya da siz birebir aynı görüntüyü istiyorsunuzdur. Bence Nvidia denetim masasını kullanın daha iyi. Ben de OBS kullanıyorum ama daha çok basit işlerde, kısa video çekimlerinde. Yüksek kalite istiyorsanız Nvidia denetim masası daha iyi hem görüntü kaybı da neredeyse hiç olmuyor.
Bilgisayarda gördüğünüz çözünürlük de 1080p 60 FPS mi? Eğer öyleyse yüksek ihtimalle ya ince ayarlardan veya video oynatıcıdan kaynaklıdır ya da siz birebir aynı görüntüyü istiyorsunuzdur. Bence NVIDIA denetim masasını kullanın daha iyi.
Evet 1080p 60FPS. Aldığım görüntü kalitesi GeForce Experience ile kaydettiğim videolardan daha düşük. Ve hafif bulanıklık var. Sanırım GeForce Experience ile kaydetmeye devam edeceğim.
Ben yüksek kalite yapmama rağmen görüntü resmen çamurdu, birisi AMD ekran kartından kaynaklandığını söyledi. AMD yazılımı çok daha kaliteli kayıt yapıyor.
Ben yüksek kalite yapmama rağmen görüntü resmen çamurdu, birisi AMD ekran kartından kaynaklandığını söyledi. AMD yazılımı çok daha kaliteli kayıt yapıyor.