Arkadaşlar selam. OBS’de eklediğimiz bir kaynağın FPS’sini kısıtlamak istiyorum. Örneğin Chrome’u kaynak olarak ekledim. Chrome yayında 60 FPS oynamasın, 5 FPS olsun. Bu mümkün mü? Bununla ilgili bir ayar bulamadım.
Bunu neden istediğimi de anlatayım. Apple etkinliğinden canlı yayın yapmak istiyorum ama canlı yayın yaparken de YouTube’un kopya koruma sistemine yakalanmak istemiyorum. Eğer videoyu 60 FPS ya da 30 FPS yerine 5 FPS oynatırsam kopya koruma sisteminin devreye girmeyeceğini düşünüyorum ve bunu denemek için kaynağın FPS’sini kısıtlamak istiyorum.
OBS içerisinde sadece kaynak FPS'ini sınırlama var mı bilmiyorum ama eğer yoksa alternatif olarak Discord üzerinde Kaynak Kalite/5 FPS (Daha iyi metin okunurluğu) ekran paylaşımı açılıp kaynak olarak bu eklenebilir.
pls, my source is HD @ 50fps, but id like to deinterlace and limit the outgoing stream to 25fps to save b/w and cpu cycles. about the only option i can see, "might" be to add a custom value to the x264 window. thx in advance, Dam0
pls, my source is HD @ 50fps, but id like to deinterlace and limit the outgoing stream to 25fps to save b/w and cpu cycles. about the only option i can see, "might" be to add a custom value to the x264 window. thx in advance, Dam0
Abi FPS ayaralaması sağlayan tarayıcı eklentisi olur mu? FPS Control Google Chrome için böyle bir eklenti var mış, şu an telefonda olduğum için deneyemedim ama iş görebilir sanki.
Abi FPS ayaralaması sağlayan tarayıcı eklentisi olur mu? FPS Control Google Chrome için böyle bir eklenti var mış, şu an telefonda olduğum için deneyemedim ama iş görebilir sanki.
Abi eklenti sorunu çözerse. Canlı yayının anlık olarak takip edilmesi durumunda eklenti tam çalışmayabilir, yayını 10 saniye geriden takip etmek gerekebilir.