Makaleler
104
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam. OBS’de eklediğimiz bir kaynağın FPS’sini kısıtlamak istiyorum. Örneğin Chrome’u kaynak olarak ekledim. Chrome yayında 60 FPS oynamasın, 5 FPS olsun. Bu mümkün mü? Bununla ilgili bir ayar bulamadım.

Bunu neden istediğimi de anlatayım. Apple etkinliğinden canlı yayın yapmak istiyorum ama canlı yayın yaparken de YouTube’un kopya koruma sistemine yakalanmak istemiyorum. Eğer videoyu 60 FPS ya da 30 FPS yerine 5 FPS oynatırsam kopya koruma sisteminin devreye girmeyeceğini düşünüyorum ve bunu denemek için kaynağın FPS’sini kısıtlamak istiyorum.

OBS içerisinde sadece kaynak FPS'ini sınırlama var mı bilmiyorum ama eğer yoksa alternatif olarak Discord üzerinde Kaynak Kalite/5 FPS (Daha iyi metin okunurluğu) ekran paylaşımı açılıp kaynak olarak bu eklenebilir.

Bu kaynağa göz gezdirebilirsiniz.

Bu kaynağa göz gezdirebilirsiniz.
Output diyor. Konuya baktım. Yayın yüksek FPS olmalı. Sadece bir adet “input” düşük FPS olmalı.

Sanal makinede videoyu oynatıp sanal makinenin FPS’ini kısıtlamak olabilir ama bu maalesef düzgün bir çözüm değil. Bu bir uğraş.

Abi FPS ayaralaması sağlayan tarayıcı eklentisi olur mu?
FPS Control Google Chrome için böyle bir eklenti var mış, şu an telefonda olduğum için deneyemedim ama iş görebilir sanki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör: