Detaylar
Kim cevapladı?Dagster3532
Becerikli
Soğutucu nedir?
Ranchen
Uzman
Stok soğutucu.Bu değerlede kullanmak istiyorum fakat test edemiyorum.
Ranchen
Uzman
Kasa konfigurasyonunuz nasıl? Mesh mi, önü kapalı mı? Full Tower mı, mini ATX mi? Kaç adet intake, egzoz fanı mevcut?
Hocam test yapmamda bir sıkıntı olur mu? 3 dakika gibi. OC var çünkü ve stok soğutucu. Kasam mesh ve mini ATX sanırım. Önde 3 fan arkada 1 egzoz fan var.
angarya_messi
Yetkin
Hocam test yapmamda bir sıkıntı olur mu? 3 dakika gibi. OC var çünkü ve stok soğutucu. Kasam mesh ve mini ATX sanırım. Önde 3 fan arkada 1 egzoz fan var.
İşlemcinin potansiyelini test etmek istiyorsanız yan kapağı açın varsa fazladan egzoz fanını işlemcinin yanındaki mosfetlere tutun. Bir nebze fark eder.
Ranchen
Uzman
Kasa MidT ATX.Hocam test yapmamda bir sıkıntı olur mu? 3 dakika gibi. OC var çünkü ve stok soğutucu. Kasam mesh ve mini ATX sanırım. Önde 3 fan arkada 1 egzoz fan var.
Bu derecelerde test sıkıntılı olur mu?İşlemcinin potansiyelini test etmek istiyorsanız yan kapağı açın varsa fazladan egzoz fanını işlemcinin yanındaki mosfetlere tutun. Bir nebze fark eder.
angarya_messi
Yetkin
Kasa MidT ATX.
Bu derecelerde test sıkıntılı olur mu?
Kısa vadede problem olmaz ama sürekli yüksek sıcaklıklarda çalışması sıkıntı. Eğer fan sesi rahatsız etmiyorsa kaliteli bir macun ve fanın tam güçte çalışması serin tutmaya yeterli olur.
Ranchen
Uzman
İşlemci 100 dereceye geliyor hocam testte.Bu testi nasıl yapacağım bilmiyorum.2 dakika test edebildim OC işlemini.Kısa vadede problem olmaz ama sürekli yüksek sıcaklıklarda çalışması sıkıntı. Eğer fan sesi rahatsız etmiyorsa kaliteli bir macun ve fanın tam güçte çalışması serin tutmaya yeterli olur.
Default ayarlarda ne kadar sicaklik degeri gosteriyor?
Islemci ile gelen sogutucu ile OC sakincali olabilir. Ben stok sogutucu ile default ayarlarda bu sicakliklara ulasiyordum.
Belki degerleri biraz daha dusursen sicaklikta dusus olur.
Islemci ile gelen sogutucu ile OC sakincali olabilir. Ben stok sogutucu ile default ayarlarda bu sicakliklara ulasiyordum.
Belki degerleri biraz daha dusursen sicaklikta dusus olur.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet