Çözüldü OCLP'li sistemi Sonoma'ya güncelleyebilir miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 696
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
16
Yer
LTAF
iMacPro1,1 SMBIOS'uyla GTX 750 Ti ile Monterey kurdum bugün. Sonoma deneyecektim fakat legacy sistemde boot etmiyordu o imajla. OCLP yaparak ekran kartını tanıttım, en güncel kextleri kullanıyorum. Sistemi macOS üzerindeki yazılım güncelleyici'den Sonoma'ya güncelleyebilir miyim? OCLP olması sorun çıkarır mı? OCLP Sonoma'da da çalışıyor diye biliyorum ama.

Son düzenleme:
Çözüm
OCLP ile revert etmelisiniz yamaları. Sonra güncelleme yapıp tekrar patch uygulayacaksınız.
Acaba kext kaynaklı bir panic miydi? Resmini çektiniz mi?
Çekmedim fakat şu düz Memory hatası dışında herhangi bir vermemişti. AHCI hataları verip duruyordu sonsuzluğa doğru, sonra bi' anda memory panic stackshot succeed dedi, aynı hatayı bugün Ventura'da da verdi. Açılırken AHCI DISK PRT vs. yazan şeyler sonsuzca tekrar ediyor, açılan bir şey yok. Ventura'yı geri kurayım dedim, yine aynı şey. Acaba High Sierra'ya mı dönsem kökten, grafik hızlandırma çok temiz çalışıyordu onda.

BIOS ayarları ya da güncellenmiş EFI ile alakalı bir şey olmasın? Eski yedek efin varsa onunla denesene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…