tear 5

Üstün
Makaleler
34
Hem Laptopta hem de VR'da bu iki farklı hatayı alıyorum. Bilgisayarın sesi VR'a bağlanıyor ama görüntü gelmiyor.

42b428f6757b400d91588f38bb84785a.webp

IMG_8299.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
İki cihazda aynı internete bağlı hocam sorun bundan mı kaynaklanıyor?
Hayır tam tersi aynı internete bağlı olmaları bir artı fakat sen zaten USB C kablosuyla bağlanıyorsun değil mi?

Oculus uygulamasını Windows için indir ve USB kablo testi yap. Oculus uygulamasında her şey tamam olduktan sonra SteamVR'ı kullanmaya başlarsın.

Bazı insanlar Oculus yazılımını ve bilgisayarın ekran kartını güncelleyerek çözmüş. Olay genel olarak video çözümlemeyle alakalı.

Son düzenleme:
Hayır tam tersi aynı internete bağlı olmaları bir artı fakat sen zaten USB C kablosuyla bağlanıyorsun değil mi?

Oculus uygulamasını Windows için indir ve USB kablo testi yap. Oculus uygulamasında her şey tamam olduktan sonra SteamVR'ı kullanmaya başlarsın.

Bazı insanlar Oculus yazılımını ve bilgisayarın ekran kartını güncelleyerek çözmüş. Olay genel olarak video çözümlemeyle alakalı.

Hocam kullandığım kablo Oculusun kendi kablosu değil kendi orijinal kablosunu kaybettim onun yerine iPad kablosunu kullanıyorum ondan dolayı olabilir mi peki?

Hocam kullandığım kablo Oculus'un kendi kablosu değil kendi orijinal kablosunu kaybettim onun yerine iPad kablosunu kullanıyorum ondan dolayı olabilir mi peki?

Evet. Kullandığın kablonun 5 Gbps USB 3.2 kablosu olması gerekiyor. iPad kablosu en fazla USB 3.0'dır zaten. :) Bir düşün 90 FPS o çözünürlükte nasıl veri aktarsın iPad kablosu.

Bu kablo iyidir iki kere aldım ben:

Son düzenleyen: Moderatör: