Detaylar
Kim cevapladı?İki cihaz da aynı ağa bağlı mı? Aşağıda kablosuz ağ bekleniyor diyor da.
tear 5
Üstün
- Makaleler
- 34
İki cihazda aynı internete bağlı hocam sorun bundan mı kaynaklanıyor?İki cihaz da aynı ağa bağlı mı? Aşağıda kablosuz ağ bekleniyor diyor da.
- Makaleler
- 7
Hayır tam tersi aynı internete bağlı olmaları bir artı fakat sen zaten USB C kablosuyla bağlanıyorsun değil mi?İki cihazda aynı internete bağlı hocam sorun bundan mı kaynaklanıyor?
Oculus uygulamasını Windows için indir ve USB kablo testi yap. Oculus uygulamasında her şey tamam olduktan sonra SteamVR'ı kullanmaya başlarsın.
Bazı insanlar Oculus yazılımını ve bilgisayarın ekran kartını güncelleyerek çözmüş. Olay genel olarak video çözümlemeyle alakalı.
Son düzenleme:
tear 5
Üstün
- Makaleler
- 34
Hocam kullandığım kablo Oculusun kendi kablosu değil kendi orijinal kablosunu kaybettim onun yerine iPad kablosunu kullanıyorum ondan dolayı olabilir mi peki?Hayır tam tersi aynı internete bağlı olmaları bir artı fakat sen zaten USB C kablosuyla bağlanıyorsun değil mi?
Oculus uygulamasını Windows için indir ve USB kablo testi yap. Oculus uygulamasında her şey tamam olduktan sonra SteamVR'ı kullanmaya başlarsın.
Bazı insanlar Oculus yazılımını ve bilgisayarın ekran kartını güncelleyerek çözmüş. Olay genel olarak video çözümlemeyle alakalı.
- Makaleler
- 7
Hocam kullandığım kablo Oculus'un kendi kablosu değil kendi orijinal kablosunu kaybettim onun yerine iPad kablosunu kullanıyorum ondan dolayı olabilir mi peki?
Evet. Kullandığın kablonun 5 Gbps USB 3.2 kablosu olması gerekiyor. iPad kablosu en fazla USB 3.0'dır zaten.
Bu kablo iyidir iki kere aldım ben:
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Kablo ile kullanacaksan güçlü Type-C olmalı. Kablosuzda Wi-Fi 6 olmalı modemin en az. Oculus link ikisini de destekliyor. Virtual desktop sadece kablosuz.
tear 5
Üstün
- Makaleler
- 34
Hocam kablosuzda denedim yine olmadı kablo şart sanırım.Kablo ile kullanacaksan güçlü Type-C olmalı. Kablosuzda Wi-Fi 6 olmalı modemin en az. Oculus link ikisini de destekliyor. Virtual desktop sadece kablosuz.
- Makaleler
- 1
Hocam kablosuzda denedim yine olmadı kablo şart sanırım.
Kablosuz akıcı oynuyorum ben. 5K 120 Hz'te.
Son düzenleyen: Moderatör: